marți, 2 martie, 2021
11.2 C
Buzău

Tudose se întoarce! „Firea are dreptate, spune adevărul”

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Brăila Tudose se întoarce! „Firea are dreptate, spune adevărul”

Tudose se întoarce! „Firea are dreptate, spune adevărul”

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

„Firea are dreptate”, este poziția publică a ex-premierului Mihai Tudose. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat, în exclusivitate, ziarului „Obiectiv – Vocea Brăilei„.

Întrebat de ce nu s-a poziționat în ședința CEx de la Neptun, Tudose a spus: „Răspunsul este foarte simplu din punct de vedere statutar : eu nu sunt membru CEx . Din CEx fac parte președinții de organizații şi membrii Biroului Permanent (vicepreședinții PSD). Astfel eu nu aveam cum să-mi exprim punctul de vedere în interiorul CEx. Am făcut acest lucru prin declarații publice, la presa prezentă la CEx-ul de la Neptun. Şi nu este vorba de poziționarea de partea cuiva ci de poziționarea în favoarea aflării adevărului. În acest caz, eu cred că dna Firea are dreptate, că spune adevărul”.

Citește și: Adina Florea, propunerea lui Bubonel Toader la DNA: Nu știu să fi apărut numele meu în vreun dosar

Cât despre problemele din PSD, Tudose a spus că acestea sunt datorate absenței dialogului în interiorul PSD.

Citește și: Constanța, orașul care trage să moară, iar PSD se piaptănă

„Lipsa de dialog şi acceptare a faptului că pot exista şi alte opinii sau abordări ale unor probleme interne de partid sau asupra unor evenimente. În ianuarie, domnul Bădălău, președinte executiv la acea dată, a supus atenției CEx-ului o serie de probleme. Un demers elegant, făcut cu bună credință. Nu a fost nicio reacție a conducerii. Doamna Andronescu a dorit să pună în dezbatere internă un set de probleme şi soluții în cadrul Congresului. Nu a avut ocazia, nereușind să ia cuvântul … Aceste situații lasă urme … Şi, așa cum am mai declarat, nu putem susține că totul e perfect şi nu există nici o problemă….Iar atâta timp cât unii nu spun, alții nu ascultă pe cei care totuși spun ceva … lucrurile nu se vor așeza de la sine…”, a declarat ex-premierul.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...