marți, 2 martie, 2021
8.2 C
Buzău

A BELIN-O! Până și PSD-ul râde în hohote de „asasinatul” lui Dragnea

EXPRESS SUD-EST LA ZI Eveniment A BELIN-O! Până și PSD-ul râde în hohote de „asasinatul” lui Dragnea

A BELIN-O! Până și PSD-ul râde în hohote de „asasinatul” lui Dragnea

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Cea mai recentă tiribombă de proporții epice pe care Liviu Dragnea a azvârlit-o în spațiul public – ne referim la puțin spus controversatul scenariu al așa-zisei tentative de asasinat ce l-ar fi țintit, cândva, în primăvara anului trecut, când patru criminali străini și plătiți i-ar fi adulmecat urmele – a stânit hohote de râs și valuri de ironii acide chiar în interiorul PSD. Cu alte cuvinte, teleormăneanul a reușit să devină, în propriul partid, la fel de viral ca pe Facebook.

Ceea ce, în realitate, nu-i deloc rău pentru „asasinatul” Dragnea, pe care o parte a presei, societatea civilă, opoziția și cel puțin 100.000 de români gazați îl acuză, cu vehemență, că e direct responsabil pentru măcelul declanșat de Jandarmeria Română pe 10 august, în Piața Victoriei.

”Asasinatul” – scenariul revenirii lui Dragnea

De altfel, acesta a și fost calculul consilierilor șefului PSD, care au premeditat un ”șoc” menit să deturneze atenția publică de la gravele violențe săvârșite în Vinerea Neagră, dar și de la dosarul aferent instrumentat de procurori, făcând totul pentru a genera stupoare, confuzie și, în mod ireversibil, valuri de râsete și ironii. 

Citește și: Lista mardeiașilor națiunii. Vezi aici cine sunt responsabilii pentru JANDARMINERIADA lui Dragnea

Într-un mod oarecum similar, Securitatea anilor ’80 inventa și împrăștia multe dintre celebrele bancuri care începeau cu ”un rus, un american și un român…”, la finalul cărora semenul nostru era prezentat într-o lumină hazlie și superioară, rolul acestor bancuri fiind, la un nivel social larvar, acela de ”supape” destinate amuzamentului controlat și ieftin. Scopul însă era același: să provoace amuzament ieftin, circ și destindere, deturnând atenția oamenilor de la abuzurile și de la tristele realități ale regimului.

Vadim se întoarce!

Dintre apropiații lui Dragnea, singurul care și-a permis să ia la mișto, în mod oficial, relatările privind „asasinatul”, a fost baronul de Vaslui, Dumitru Buzatu, care a avansat ipoteza că, în realitate, co-autorul acestui scenariu ar fi nimeni altul decât… Codrin Ștefănescu, notoriu pentru diversele conspirații pe care le-a invocat de-a lungul timpului. Mai mult chiar, în exclusivitate pentru PSnews.ro, Buzatu s-a întrebat dacă nu cumva viața lui Dragnea a fost salvată de serviciile secrete, printr-o operațiune eficientă și discretă. Cu toate acestea, în spatele ușilor închise ale partidului celor trei trandafiri, râsetele și miștourile au cuprins toate grupările PSD-iste. ”Noul Vadim” este, potrivit surselor PSnews.ro, una dintre cele mai recente porecle ale lui Dragnea, aleasă pe motiv că, în ultimii 25 de ani ai aventuroasei sale vieți, extremistul C.V. Tudor obișnuia să anunțe public, aproape lunar, că se pregătesc atentate internaționale la adresa sa.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...