Tudorel Toader, ministrul penal, s-a pricopsit cu un dosar

Tudorel Toader
CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiție, în cauză fiind declanșată urmărirea penală in rem, anunță Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

“Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu și restricționarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind declanșată urmărirea penală in rem”, se arată într-un comunicat de presă al Federației Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

Citește și: PSD continuă seria loviturilor date statului de drept: Incompatibilitățile și conflictele de interese se prescriu după 3 ani

Sindicaliștii îl acuză pe ministrul Justiţiei că întârzie semnarea unui ordin prin care angajații din penitenciare să îşi primească banii pentru orele suplimentare.

Citește și: Noi votăm, iar ei se pișă pe votul nostru. Tăriceanu ne explică cu seninătate de ce politicienii corupți trebuie să fie numiţi în funcţii importante din stat

În cursul acestei săptămâni, reprezentanții părții vătămate – Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor au fost audiați. Tudorel Toader va fi chemat în perioada următoare pentru a fi chestionat în legătură cu acuzațiile de abuz în serviciu și de restricționare a dreptului de reprezentare sindicală.

(Vizitatori: 22.087)

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

0 Comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register