„Sistemul paralel” al PSD! De ce a votat deputatul sub acoperire Adrian Mocanu modificările la Codul Penal

Adrian Mocanu

Scriam săptămâna trecută că deputatul buzoian Adrian Mocanu a fost dat afară din PMP după ce a votat „pentru” la modificarea Codului Penal. Iată că nici ieri nu s-a dezmințit, votând cu entuziasm și răspundere maximă pentru famiglia PSD.

Pentru cine nu-și amintește, Adrian Mocanu este fiul lui Victor Mocanu, fost președinte CJ Buzău, fost senator. Victor Mocanu este condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni cu executare pentru abuz în serviciu.

Citește și: Săptămâna şi… caricatura! Azi: deputatul Adrian Mocanu, PeMePizdu’ lu’ PeSDe!

Adrian Mocanu a fost membru în următoarele partide: PSD, UNPR, PSRo, PMP, iar acum tropăie pentru ALDE. La un moment dat, a avut o tentativă să preia și PNL Buzău.

Parlamentarul Adrian Mocanu a fost exclus din PMP, după cum anunța președintele Eugen Tomac, după ce deputatul a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

Citește și: Deputatul ADRIAN MOCANU a fost dat afară din PMP după ce și-a trădat colegii de partid votând, alături de penalii din PSD, modificările aduse Codului de Procedură Penală

„Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de preşedinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac”, declara recent Eugen Tomac, președinte PMP.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Scroll Up