Idiotul Constantin Toma sau Veorica moare, dar nu se predă

Toma

Proști, dar mulți. Cam așa am putea caracteriza administrația românească actuală. Ceea ce nu pot să înțeleg, însă, este faptul că idioți precum Constantin Toma, primarele Buzăului, ori Veorica de la Teleorman sunt, totuși, aleșii noștri.

Momentele în care Viorica Dăncilă și oamenii din jurul său gafează devin molipsitoare pentru cei din PSD. Ambasadorul în România al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Paul Brummel, a fost primit, la o vizită în Municipiul Buzău, de către primarul Constantin Toma.

Citește și: Curtea Constituțională a decis că bărbații sunt egali cu femeile! Astfel, acestea pot ieși la pensie la 65 de ani, la fel ca bărbații

Brummel a avut parte de o surpriză neplăcută, însă, pentru că, în dreptul său a fost arborat steagul Islandei, nu cel al Marii Britanii.

Altfel, Viorica Dăncilă i-a molipsit pe cei din PSD. În timpul unei conferințe de presă comună cu premierul Estoniei, acesta a fost nevoit să aranjeze steagul țării sale pentru că acesta era așezat cu susul în jos.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Scroll Up