joi, 25 februarie, 2021
6.1 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău BUZĂU. DN 10 este închis la Siriu din cauza căderilor de pietre

  BUZĂU. DN 10 este închis la Siriu din cauza căderilor de pietre

  BUZĂU. DN 10 este închis la Siriu din cauza căderilor de pietre

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  Precipitaţiile din ultimele ore au dus la acumularea de cantităţi importante de apă şi pe principalele şosele care traversează judeţul Buzău.

  Sunt probleme pe DN2 E85, la kilometrul 130, în afara localităţii Zărneşti, judeţul Buzău. Circulaţia autovehiculelor a fost restricţionată complet pe DN 10 Buzău către Braşov, în zona barajului Siriu, din cauza căderilor de pietre de diferite dimensiuni, restricția fiind anulată abia astăzi după amiază.   

  De asemenea, circulaţia rutieră s-a desfăşurat îngreunat pe DN2 la kilometrul 130, în afara localităţii Zărneşti, unde apa se revărsase pe carosabil.  

  Citește și: Summer Parade închide circulaţia în centrul oraşului Galați

  La ieşirea din Râmnicu Sărat, tot DN2 E85, carosabilul a fost acoperit cu aluviuni. Secţia Drumuri Naţionale a intervenit cu un utilaj pentru a curăţa şoseaua.  

  Şi pe DJ 203K se circulă cu dificultate în zona Mărăcineni şi Săpoca din cauza apei acumulate pe şosea. La Măteşti, pompierii au avut o misiune de evacuare a apei dintr-o gospodărie.

  Citește și: Tribunalul Vrancea, evacuat din cauza inundațiilor

  În municipiul Buzău, militarii ISU au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc din cartierul Broşteni.

  Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău au aprobat în şedinţa din această dimineaţă activarea, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Buzău, a Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, pe durata avertizărilor cod portocaliu de fenomene meteorologice şi hidrologice periculoase prognozate pentru mai multe judeţe ale ţării, inclusiv Buzăul.

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -