Deputatul ADRIAN MOCANU a fost dat afară din PMP după ce și-a trădat colegii de partid votând, alături de penalii din PSD, modificările aduse Codului de Procedură Penală

Parlamentarul Adrian Mocanu va fi exclus din partidul Mişcarea Populară, anunță, conform MEDIAFAX, președintele formațiunii Eugen Tomac, după ce deputatul a votat, alături de PSD, pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

„Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de președinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales să se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Eugen Tomac, președintele PMP.

Citește și: Adrian Mocanu, deputatul buzoian care se lăuda că „unifică” dreapta la Buzău, a votat, ieri, cot la cot cu penalii PSD!

Adrian Mocanu apare pe lista parlamentarilor care au votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală a fost adoptat, luni, de Camera Deputaţilor cu 175 de voturi „pentru”, 78 voturi „împotrivă” şi o abținere.

PNL și USR au anunțat deja că vor contesta Legea la Curtea Constituțională. Și președintele Klaus Iohannis a criticat legea, spunând că social democrații fac proiecte pentru Liviu Dragnea.

1 Comment

  • Obersterescu Georgeta Reply

    20 iunie 2018 at 11:19

    Înseamnă ca are probleme penale si vrea sa scape… deci toți care sunt cu probleme profita de imunitate si îsi trădează si partidu in curand este traseist.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register