luni, 8 martie, 2021
6.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Adrian Mocanu, deputatul buzoian care se lăuda că „unifică” dreapta la Buzău,...

Adrian Mocanu, deputatul buzoian care se lăuda că „unifică” dreapta la Buzău, a votat, ieri, cot la cot cu penalii PSD!

Adrian Mocanu, deputatul buzoian care se lăuda că „unifică” dreapta la Buzău, a votat, ieri, cot la cot cu penalii PSD!

NEWS

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Ne-o trage PSD-ul din toate pozițiile. Legile Justiției, Codurile, restrângerea atribuțiilor președintelui sunt doar mici felii dintr-un uriaș tort al dezastrelor PSD-ALDE-UDMR. Ne lasă nu doar descoperiți în fața hoților, violatorilor, asasinilor, ci îngenunchiați economic și financiar, îndatorați, vânduți, secătuiți.

Astfel, proiectul PSD-ALDE-UDMR prin care se remodelează Codul de procedură penală a fost votat, luni seară, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, după mai multe ore de dezbateri. PNL şi USR au anunţat că vor ataca legea la Curtea Constituţională.

Citește și: Cum vrea Ionuț Pucheanu, primarul PSD al Galațiului, să distrugă Faleza Dunării, ruinând o expoziție de sculptură în aer liber unică în Europa

Deputatul USR Dan Barna critică modificările aduse la Codul de procedură penală, dar şi modul în care au fost adoptate aceste modificări, într-o dezbatere de câteva ore în Parlament. Barna a spus că, de luni, România a devenit un „rai al infractorilor”, în care femeile violate vor fi nevoite să de declaraţii privindu-i în ochi pe agresorii lor, iar dacă cineva face evaziune fiscală sau spălare de bani, „este liber să plece în Brazilia ori Costa Rica”, pentru că autorităţile nu îl vor mai putea aresta preventiv. Deputatul a anunţat că, alături de PNL, USR va contesta proiectul prin care Codul de procedură penală a devenit un cod al infractorilor la Curtea Constituţională.

Altfel, dacă mai sunt români care nu au înțeles de ce e esențial să mergi la vot, iată încă un argument important: toți deputații PNL prezenți în sală, toți deputații USR și deputații PMP, cu o excepție, au votat împotriva modificărilor la codul de procedură penală care îi salvează de pușcărie pe Dragnea și Tăriceanu.

Deputatul PMP care a votat cu penalii este buzoianul Adrian Mocanu, fost PSD, care până mai ieri se lăuda că vrea să unifice dreapta la Buzău!

Totodată, e necesar să amintim aici și faptul că alți doi deputați buzoieni, liberali în actele Camerei Deputaților, au ABSENTAT aseară de de la votul privind Codul de procedură civilă: Cezar Preda și Cristinel Romanescu (președintele PNL Buzău).

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...