vineri, 26 februarie, 2021
13.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST SPECIAL Dezvăluiri Mincinosul Mincinoșilor. A discutat Liviu Dragnea sau nu despre Fondul Suveran cu...

Mincinosul Mincinoșilor. A discutat Liviu Dragnea sau nu despre Fondul Suveran cu liderii din Israel? Cele două declaraţii care se contrazic

Mincinosul Mincinoșilor. A discutat Liviu Dragnea sau nu despre Fondul Suveran cu liderii din Israel? Cele două declaraţii care se contrazic

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Liviu Dragnea, prins cu minciuna. Preşedintele Camerei Deputaţilor a efectuat mai multe vizite oficiale în Israel. Într-una dintre ele, din iulie 2017, Liviu Dragnea se lăuda că a discutat cu prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, despre Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții şi posibilitatea ca israelienii să investească în acest fond. Acum însă, întrebat dacă a discutat despre FSDI în vizitele sale în Israel, acelaşi Liviu Dragnea a răspuns negativ.

După acuzaţiile făcute de Victor Ponta la adresa lui Liviu Dragnea, conform cărora preşedintele PSD a înfiinţat Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții după o înţelegere cu oameni de afaceri din Israel şi din Rusia, Liviu Dragnea a ţinut să dezmintă. A catalogat afirmaţiile lui Victor Ponta drept “minciuni de şobolan” şi a spus că nu a discutat despre FSDI în vizitele sale în Israel.

“Nu am discutat despre Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții în Israel. Îmi pare rău că vă dezamăgesc, şi pe cei care aşteptau răspunsul meu, dar n-am discutat“, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, miercuri, imediat după adoptarea proiectului de lege.

Minciuna poate fi dovedită tot prin cuvintele sale. După vizita efectuată în Israel, în iulie 2017, preşedintele Camerei Deputaţilor se lăuda chiar cu acest aspect.

Citește și: Mitingul PSD, organizat noaptea, ca hoții

”Am discutat cu domnul Netanyahu despre oportunitățile de a consolida cooperarea noastră prin atragerea capitalului israelian în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, dar și în alte sectoare ale economiei românești. Printre punctele de interes ale conversației pe care am avut-o s-a regăsit cooperarea în domeniul cercetării tehnologice și industriale, cu precădere laserul de la Măgurele. De altfel, România și Israel au o colaborare excelentă în sectorul de apărare și cel educațional, care fundamentează dezvoltarea parteneriatului bilateral în domeniul apărării și cercetării militare și cel al securității cibernetice”, a transmis președintele Camerei Deputaților, într-un comunicat de presă oficial.

Este vorba despre vizita făcută în perioada 11-13 iulie 2017, la prima ediţie a Forumului Parliament-to-Parliament. În cadrul acelei vizite, Liviu Dragnea s-a întâlnit cu preşedintele Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein, dar şi cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -