Mitingul PSD, organizat noaptea, ca hoții

miting
CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

S-a stabilit. Mitingul PSD de sâmbătă va fi organizat în Piața Victoriei, noaptea, ca hoții, începând cu ora 20.00.

Un document intern al partidului trimis în teritoriu arată că organizarea la miting va fi pe “grupe de 10 oameni cu ȘEF GRUPĂ; GRUP de 40 de oameni cu ȘEF GRUP; DETAȘAMENT de 100 de oameni cu ȘEF DETAȘAMENT”. Documentul cu prinde și alte indicații pentru participanți.

„Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democrația și statul de drept sunt afectate de câțiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt. Îi așteptăm pe toți care vor să trăiască într-o țară liberă, în care să nu mai fie instituții aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriașe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile și să influențeze într-un mod ocult decizii importante, să permită intruziuni neconstituționale, să permită ca cetățeni români, firme românești să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a spus luni, după ședința PSD, Liviu Dragnea. Întrebat și câți oameni vor fi aduși la miting, liderul PSD a răspuns: „Câteva sute de mii”.

(Vizitatori: 21.749)

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

1 Comment

  • PSD Argeș, ultimele pregătiri pentru plecarea la mitingul de la București – Jurnalul de Arges Reply

    13 iulie 2018 at 23:51

    […]     Social democrații argeșeni se pregătesc de îmbarcarea pentru deplasarea în Piața Victoriei din București unde, în această seară, de la ora 20.00, are loc mitingul de susținere a Guvernului.   Mobilizarea se face inclusiv pe una din paginile Facebook ale filialei județene de partid.   „Vă rugăm să ne scuzați, nu vorbim cât ne ascultați. Vrem Prosperitate, NU Securitate! Pregătirile se află pe ultima sută de metri. Mergem în Piața Victoriei pentru a solicita în cor respectarea legii de către toți românii și pentru a spune #StopAbuzurilor din Justiție!” scrie pe pagina PSD Argeș. Reamintim că, potrivit liderului PSD Argeș, Șerban Valeca, la nivel de județ, pentru manifestația de la București au fost mobilizați cca. 3000 de oameni.   Foto arhivă: EXPRESS SUD-EST […]

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register