Dragnea nu vrea să ne spună în ce calitate l-a însoţit amanta în Elveția

Liviu Dragnea a fost întrebat, luni, cine a suportat costurile cu transportul și cazarea iubitei sale, Irina Tănase, care l-a însoţit zilele trecute într-o vizita oficială în Elveția.

Liderul PSD s-a limitat doar la a spune că nu e este vorba despre o instituţie publică. „Nicio instituţie a statului nu a plătit. Nici din România, nici din Elveția„, a răspuns Dragnea, vizibil surprins de întrebarea primită.

Mai mult, jurnaliştii au vrut să afle și în ce calitate l-a însoţit Irina Tănase în Elveția, dar nu au primit niciun răspuns din partea lui Dragnea.

Citește și: În România, un copil fuge la fiecare două zile de-acasă

„Da, văd că nu vă interesează ce am făcut acolo, va interesează doar aceste lucruri. Am înţeles”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat dacă și-a cumpărat vreun ceas din Elveţia, după vizita făcută la fabrica Ulysee Nardin, Dragnea a răspuns: „Nu am cumpărat ceas, ştiţi ce prețuri sunt?”

Presedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost zilele trecute într-o vizita oficială în Elveția, fiind însoţit de iubita sa, Irina Tănase.

Tânăra a postat fotografii pe Instagram de la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin.

Iubita liderului PSD a devenit cunoscută marelui public, după ce l-a însoţit pe Liviu Dragnea la congresul extraordinar al partidului din 10 martie, ea stând în primul rând, între Viorica Dăncilă și Gabriela Firea.

După câteva zile, Dragnea a fost întrebat dacă urmează să îşi oficializeze relaţia cu iubita sa, liderul PSD răspunzând că nu a cerut-o pe aceasta în căsătorie.

„Pur și simplu, am decis să fie lângă mine la congres. S-a vorbit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”, a afirmat atunci Dragnea.

0 Comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register