marți, 2 martie, 2021
3.7 C
Buzău

Un nou scandal sexual, care îi are protagoniști pe un profesor și un elev, izbucnit la Școala Specială din Tulcea

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Tulcea Un nou scandal sexual, care îi are protagoniști pe un profesor și...

Un nou scandal sexual, care îi are protagoniști pe un profesor și un elev, izbucnit la Școala Specială din Tulcea

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Un alt scandal sexual, care îi are protagoniști pe un profesor și un elev, a izbucnit la Școala Specială din Tulcea. Între timp, profesoara perversă a demisionat, fiind avertizată de cineva de la Direcția de Protecția a Copilului Tulcea, că a fost anunțată poliția. Din cauza faptului că ar fi ascuns scandalul despre care se știa încă din luna ianuarie, un director adjunct al unui centru special a fost dat pe mâna unui comisii disciplinare pentru că nu a sesizat la timp acest scandal. 

Între o profesoară de la Școala Specială din Tulcea și un elev de 17 ani, a existat o posibilă relație de amor. Mesajele de noapte indică o apropiere între cei doi. Mai mult, profesoara perversă îi trimite tânărului, care este încadrat într-un grad de handicap mediu, poezii cu vădită tentă sexuală. ”Ochii tăi mă fac să îmi pierd controlul”, îi scria profesoara, elevului de 17 ani.

Citește și: Șantierul Naval din Galați construiește o super-navă de 200 de milioane de euro

Scandalul a ieșit la iveală după ce un angajat de la Direcția de Protecția a Copilului Tulcea a trimis presei locale o scrisoare, la care a atașat și copii după mesajele schimbate de cei doi. Între timp, profesoara perversă a demisionat în cursul lunii februarie 2018, pentru ca un posibil scandal de presă să nu afecteze imaginea școlii.

Citește și: Încă 8 luni de pușcărie pentru Cristinel Bîgiu, fostul șef al CJ Buzău

„Copilul se lăuda că se întâlneşte cu … şi că face tot felul de lucruri greu de imaginat şi de înţeles. Din câte ştiu eu, profesoara nu mai lucrează la şcoală pentru că doamna director de acolo a sfătuit-o să-şi dea demisia, prin februarie, pentru a nu ieşi cazul la iveala. Însă ei tot se întâlnesc. Au fost văzuţi împreună prin diverse locuri din oraş. Relaţia durează de la începutul anului şcolar. Directoarea şcolii a protejat-o pe angajată, dar nu s-a gândit că face rău copilului. După ce a plecat profesoara de la şcoală, copilul povestea că directoarea îl chema în biroul ei şi discutau tot felul de lucruri legate de relaţia dintre el şi profesoara”, se mai arată în scrisoare.

Luați la întrebări cei din conducerea școlii și cei de la Inspectoratul Școlar Tulcea au refuzat să emită un punct de vedere pe marginea acestui subiect. Un oficial de la Direcția de Protecția Copilului Tulcea, Laura Micu a precizat că nu există o concluzie clară care să susține o eventuală acuzație penală adusă profesoarei.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...