duminică, 7 martie, 2021
3.5 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI Eveniment Acrobațiile lui Dragnea între Pilonul II de pensii și suspendarea lui Iohannis

Acrobațiile lui Dragnea între Pilonul II de pensii și suspendarea lui Iohannis

Acrobațiile lui Dragnea între Pilonul II de pensii și suspendarea lui Iohannis

NEWS

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

„Nu se naționalizează pilonul 2.  Noi nu vom desființa Pilonul II de pensii“. Sunt doar două dintre încercările lui Liviu Dragnea de a contracara zvonurile despre suspendarea contribuțiilor la Pilonul II. Încercând să-i liniștească pe români, liderul social democrat nu e ezitat să amenințe „anumiți ziariști” și „anumiți cetățeni” care au vorbit în ultimele zile despre o desființare a Pilonului II de pensii cu Codul Penal. Legea pedepsește cu până la 5 ani de închisoare pentru „comunicarea sau răspândirea (…) de ştiri, date sau informaţii false„ care pun „în pericol securitatea naţională”.

Declarațiile Pilonul II de pensii au fost făcute în urma discuției din Biroul Permanent Național al PSD. Cu aceeași ocazie s-a decis să nu se procedeze la suspendarea președintelui Klaus Iohannis, mai anunță Liviu Dragnea. Totuși, liderul social democrat susține că PSD va uza de toate mijloacele legale și constituționale pentru a răspunde în acest război.

Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnaliști dacă se ia în calcul suspendarea președintelui și dacă se va organiza un miting pentru susținerea Vioricăi Dăncilă. ”Sigur că s-au atins și aceste subiecte, dar încă o dată vă spun. Noi nu am hotărât să promovăm discuția despre cele 2 teme, dar nu vrem uităm care este miezul acestei discuții, pentru că turnători a mai avut și va mai avea România. Important pentru noi rămâne conținutul acestei plângeri penale, care are elemente de antisemitism. În ceea ce privește suspendarea președintelui, noi tot sperăm că mai există undeva o fărâmă de luciditate. Nu am discutat, nu luăm în calcul suspendarea președintelui, dar nu avem de gând să stăm și să nu facem nimic. Vom utiliza toate mijloacele legale, constituționale, sociale pentru a răspunde”, a declarat Liviu Dragnea.

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...