Tudorel Toader dă amănunte despre planul PSD de al suspenda pe Iohannis!

0

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat sâmbătă, la Sinaia, că nu este în competenţa lui să discute despre perspectiva unei suspendări a preşedintelui, ci a liderilor alianței majoritate de la guvernare.

Întrebat dacă are cunoştinţă de vreo intenţie a Parlamentului privind suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, în cazul în care CCR dă ministrului Justiţiei câștig de cauză în speţa privind conflictul dintre puteri, Tudorel Toader a răspuns că nu este de competenţa lui să abordeze acest subiect.

Citește și: ACCIDENT pe canalul Sulina

“Să aşteptăm să vedem ce decizie va pronunţa Curtea, va admite sau va respinge. Vedem considerentele. Dacă va admite, nu este în competenţa mea ca ministru să abordez măcar acest subiect. Este în competenţa liderilor alianței majoritare de la guvernare. (…) În primul rând, eu sunt ministru independent, fac parte dintr-un Guvern politic, deci chiar nu mă consider un om politic. (…) Prin urmare, nu sunt om politic, sunt ministru independent într-un Guvern categoric susţinut politic. Nu ministrul discută despre perspectiva unei suspendări, dacă se va admite sesizarea”, a declarat Tudorel Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here