duminică, 28 februarie, 2021
3.3 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI Vremea în următoarele zile. Va fi cald de sâmbătă până marți

Vremea în următoarele zile. Va fi cald de sâmbătă până marți

Vremea în următoarele zile. Va fi cald de sâmbătă până marți

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Vremea va fi caldă în minivacanța de 1 Mai. Vreme bună la mare, la munte și în București în următoarele zile. 

Sâmbătă, vremea va deveni în general frumoasă şi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar unele înnorări şi cu totul izolat averse slabe şi posibil descărcări electrice se vor semnala cu precădere în jumătatea de vest a teritoriului.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în Carpații Meridionali şi în sudul Carpaților Occidentali, în special pe creste, în sudul Banatului şi în Moldova, iar temporar şi la cote mai reduse şi în Oltenia şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, mai scăzute pe litoral.

BUCUREȘTI

În capitală, o vreme în general frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.

MUNTE

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali, unde, doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe creste, în special din Munţii Banatului.

MARE

La mare, vremea va fi în general frumoasă şi normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor scădea față de ieri şi se vor încadra între 16 şi 19 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 şi 17 grade.

METEO PE 3 ZILE

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor caracteristice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade la Constanta și 30 de grade la Arad, Oradea și Alba Iulia. Unele înnorări și averse slabe de scurtă durată posibil însoțite de descărcări electrice se vor semnala doar cu caracter izolat, în special în vestul și nord-vestul țării.

Vântul va avea intensificări în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, în special pe creste, precum și în sudul Banatului, iar temporar și la cote mai reduse local în regiunile extracarpatice. Izolat vor fi condiții de ceață.

În capitală, în continuare deosebit de cald și frumos. 9-11 grade dimineața și în jur de 26 de grade la amiază.

Luni și marți, valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 pe litoral și 29 de grade la Alba Iulia. În vest și nord-vest, izolat vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului și în zona montană aferentă, precum și în Moldova. Pe spații mici vor fi condiții de ceață.

În București, tot vreme caldă şi în general frumoasă, cu 9-10 grade dimineața în oraș și spre 7 grade în împrejurimi și în jur de 25 de grade la amiază.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -