Încă o modificare legislativă bombă care să-l scape pe Dragnea de dosarul Tel Drum

0

Încă o modificare din legislația penală propusă de Comisia Iordache ar putea să-l scape pe Liviu Dragnea. Este vorba despre faptul că procurorii vor fi obligați să șteargă informațiile obținute în urma perchezițiilor informatice dacă nu au legătură în cauza pentru care s-a obținut mandatul. Descoperirea a fost făcută de jurnaliștii G4Media.ro, care notează că ar putea fi afectat dosarul Tel Drum prin aceste prevederi.

„Potrivit unor surse din rândul avocaților, la dosarul Tel Drum se află mai multe e-mailuri dintre Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, ministrul fondurilor europene Rovana Plumb, dar și Eduard Hellvig, șeful SRI. E-mailurile ar fi fost găsite în urma perchezițiilor făcute anul trecut în calculatoarele Tel Drum. E vorba de conversații din anii trecuți când Viorica Dăncilă și Rovana Plumb erau europarlamentari, iar Eduard Hellvig era lider al USL”, scriu jurnaliștii de la G4Media.ro.

Citește și: Cezar Preda, arătat cu degetul într-un scandal european de corupție

„Sursele citate susțin că Liviu Dragnea discuta în aceste mailuri cu europarlamentarii Dăncilă și Plumb despre corecțiile financiare aplicate de Uniunea Europeană proiectelor de asfaltare ale Tel Drum, vizate acum în dosarul penal.

Citește și: Tăriceanu, prins în lațul unui nou dosar de corupție. Comisioane de 20.000.000 de euro în afacerea reabilitării căii ferate București-Constanța

În ce privește mailurile cu Eduard Hellvig, sursele noastre ne-au precizat că nu au legătură cu dosarul de fonduri europene și ar fi discuții politice din perioada în care cei doi erau colegi în USL”, mai scrie G4Media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here