vineri, 5 martie, 2021
7.6 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău MISTER în jurul morții lui Florin Despescu, fratele fostului șef al Poliției...

  MISTER în jurul morții lui Florin Despescu, fratele fostului șef al Poliției Române

  MISTER în jurul morții lui Florin Despescu, fratele fostului șef al Poliției Române

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  Florin Despescu, unul dintre frații lui Bogdan Despescu, s-a spânzurat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în casa sa din orașul Nehoiu (Buzău), fiind găsit mort de către soție.

  Florin Despescu

  Deși Florin Despescu a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, informația a apărut în presă abia luni seară. Decesul său este învăluit în mister, mai ales că a murit într-o comunitate mică, în localitatea Lunca Priporului, dar tragedia s-a aflat după două zile. Mai marii Buzăului de la vârful politicii știau despre această tragedie încă de când s-a întâmplat, dar nimeni nu a spus nimic, iar oamenii locului, din Nehoiu, luni seară, s-au arătat surprinși la aflarea veștii din presă. 

  Mai mult decât atât, pe conturile de Facebook ale membrilor din familia Despescu nu există nicio informație legată de acest subiect, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori când moare cineva, iar oamenii se înghesuie să lase mesaje de condoleanțe. Din cauza acestei tăceri misterioase, multora nu le-a venit să creadă că Florin Despescu și-a pus capăt zilelor.

  Depresie?

  Potrivit unor informații, se pare că bărbatul trecea printr-o depresie profundă. În seara fatidică, ar fi avut o discuție cu soția după care a spus că merge la somn. La scurt timp, femeia l-a găsit pe Florin Despescu spânzurat pe scara interioară.

  Citește și: Dosar penal în cazul poligrafului… mincinos de la Buzău

  Polițiștii au întocmit dosar penal în cazul morții fratelui fostului șef al Poliției Române care nu a lăsat niciun bilet de adio pentru a-și explica gestul șocant.

  Citește și: Delfinariul Constanța are din nou lei de mare. Sam, Inuk şi Kali vor da spectacole de 1 Mai

  Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit și avea doi copii. El a lucrat până în urmă cu câteva luni la Poliția Locală Buzău de unde a demisionat pentru a se angaja mai aproape de casă. Florin era unul dintre cei patru frați ai lui Bogdan Despescu. 

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -