luni, 1 martie, 2021
4.8 C
Buzău

Scandalul modificărilor legislaţiei penale, acoperit de mitingul „familiei tradiţionale”

EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali Scandalul modificărilor legislaţiei penale, acoperit de mitingul „familiei tradiţionale”

Scandalul modificărilor legislaţiei penale, acoperit de mitingul „familiei tradiţionale”

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PSD și ALDE vor organiza un miting de amploare în Capitală pentru a susţine, chipurile, referendumul pentru familia tradiţională. Însă, planul ascuns este să deturneze atenţia de la ciuntirea legislaţiei penale pe care PSD o va opera în Parlament.

Conducerea PSD a decis, la propunerea lui Liviu Dragnea, să organizeze un miting de amploare în Capitală, care, potrivit unor surse politice, va amesteca mai multe subiecte: familia tradiţională, Centenarul şi creşterile salariale.

Râsu’ plânsu’: Dragnea are o amantă de-o vârstă cu fie-sa, dar „apără” familia 

„Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect“, a declarat Dragnea, deşi nu era niciun echivoc pe acest subiect.

PSD a susţinut încă de la început referendumul pentru familia tradiţională, iar în plen toţi aleşii social-democraţi au votat pentru redefinirea familiei în Constituţie ca „uniunea dintre un bărbat şi o femeie“. Singurul partid care s-a opus referendumului a fost USR.

Citește și: PSD a pus ochii și pe bruma de bani care vine din diaspora!

Întrebat de ce a decis PSD să organizeze acum acest miting, Liviu Dragnea a răspuns: „Pentru că suntem pe ultima sută de metri de a adopta în Senat modificările la Constituţie. De asta, pentru că acum este subiectul“. Data mitingului încă nu a fost stabilită, ci doar luna: mai. „Va fi un miting mare, foarte mare, la Bucureşti“, a mai spus liderul PSD.

„Să ne spună liderii noştri politici cum îşi lasă nevestele acasă în judeţe…”

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a taxat ipocrizia politicienilor când vine vorba despre familia tradiţională. „Haideţi să facem un miting uriaş şi să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu şi cum trăieşte el în «familia tradiţională».

Citește și: Despre cum îl întinerește gelul pesedist pe Călin Popescu Tăriceanu

La acelaşi miting să ne spună liderii noştri politici cum îşi lasă nevestele acasă în judeţe şi trăiesc la Bucureşti cu secretarele, cum au amante mai tinere decât fiicele, cum îşi promovează iubitele în funcţii de la stat şi în Consilii de Administraţie cu salarii mai mari decât un medic sau profesor, cum se uită în timpul ședințelor de vot la filme şi poze pornografice, cum pleacă în străinătate pe banii Parlamentului şi stau doar în cameră de hotel cu «consiliera» mai tânără cu 25 de ani decât ei, cum îşi aranjează divorțurile în aşa fel încât să nu fie daţi în primire de «fosta», despre ce averi şi afaceri ilegale au făcut, cum dau bani cu nemiluita copiilor şi trec pe numele lor maşinile şi casele considerând că asta este suficient pentru educaţie şi «familie tradiţional㻓, a scris Ponta pe Facebook.

„O perdea de fum“

Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea nu a programat întâmplător mitingul în luna mai. Fix în acea perioadă, majoritatea PSD-ALDE din Parlament va modifica legislaţia penală, iar liderii coaliției de guvernare se aşteaptă la noi proteste. Astfel, se va ajunge în situaţia ca în stradă să se confrunte susţinătorii PSD versus protestatarii #Rezist. „Am aflat că domnul Dragnea ne promite un miting de un milion de oameni legat de familia tradiţională. Realitatea este că, nereușind să adune milioanele acelea cu care ameninţă România de aproape doi ani, care să-l susţină în calitatea sa de condamnat penal, încearcă să mute din nou focusul. Această perdea de fum cu familia tradiţională e o temă care pentru România nu e de actualitate“, a reacționat şi liderul USR Dan Barna.

Dragnea l-a luat la mişto pe preşedintele Franţei

Într-un interviu acordat duminică seara, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a lăudat eforturile lui Klaus Iohannis de a susţine statul de drept, în contextul în care tendințele populiste şi „democrațiile iliberale” sunt în creştere în toată Europa.

„În Europa se ridică aşa-numitele democraţii iliberale. Eu văd în Europa democraţii în care oamenii au obosit. Li se spune că nu pot exista reforme, rămân atașați de lucruri. Democraţii care se obişnuiesc cu slăbiciunea, cu nedreptatea şi inegalitățile, cu furia. Polonia, Ungaria, unii în România – şi salut acum munca preşedintelui român care nu îşi lasă ţara din mână… Aceste tendințe sunt în urcare peste tot în Europa”, a declarat Macron.

În replică, Liviu Dragnea a precizat luni că, deşi PSD contabilizează declaraţiile externe , nu se va lăsa influențat de cei care „dau lecţii de suveranitate”.

„N-am fir direct cu Macron”

„Citesc cu atenţie tot ce spune preşedintele Macron, mai ales că am înţeles că are o relație specială cu domnul Preşedinte Iohannis, deci sunt doi preşedinţi importanți în lume. Neavând fir direct cu domnul preşedinte Macron şi nici nu am participat la întâlnirea secretă dintre ministrul de Externe (francez – n.r.) şi procurorul-şef DNA, ceea ce bănuiesc că este uzual din punct de vedere diplomatic să aibă loc astfel de întâlniri între un ministru de Externe străin şi un procuror din România, nu am de unde să ştiu la ce s-a referit. Poate s-a referit la instituţii când a zis unii, poate unele instituţii vor să afecteze independența justiţiei, deci neavând informația completă nu am cum să comentez”, a declarat Dragnea.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...