duminică, 28 februarie, 2021
8.9 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST EDITORIAL Despre cum îl întinerește gelul pesedist pe Călin Popescu Tăriceanu

Despre cum îl întinerește gelul pesedist pe Călin Popescu Tăriceanu

Despre cum îl întinerește gelul pesedist pe Călin Popescu Tăriceanu

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Intrat în politică încă de la începuturi (după revoluţie), împreună cu tatăl său, Dan Amedeo Lăzărescu (senior liberal şi om de vastă cultură, dar ciripitor la securitate, deci şantajabil şi şantajat de banda lui Ion Iliescu), ALDE Călin Popescu Tăriceanu a trădat continuu. Ori de câte ori PNL avea şansa să însemne ceva, CPT inventa, alături de câţiva amici generoşi, o alternativă şi-i dădea în cap. 

Pentru că nu am suspectat niciodată conducerea ALDE de prea multă inteligenţă sau subtilitate politică, este clar că domnul Călin Popescu Tăriceanu îşi doreşte să ajungă preşedintele României. Recentul sondaj de opinie în care CPT şterge pe jos cu potenţialii candidaţi ai PSD la funcţia de şef al statului demonstrează disperarea trădătorului de a-şi vedea încununată opera.

Potrivit sondajului, nici Firea, nici Dragnea nu ar avea vreo şansă la prezidenţialele din 2019 în faţa lui Iohannis. Doar Călin Popescu Tăriceanu, drept candidat unic al fenomenalei alianţe PSD-ALDE, ar putea să se impună, să câştige şi să vândă, oricărui străin ar da mai mult, sceptrul de la Cotroceni.

Citește și: PSD vrea să fure și ce a mai rămas. MAREA DESCENTRALIZARE a lui Dragnea dă comorile României pe mâna baronilor locali

Intrat în politică încă de la începuturi (după revoluţie), împreună cu tatăl său, Dan Amedeo Lăzărescu (senior liberal şi om de vastă cultură, dar ciripitor la securitate, deci şantajabil şi şantajat de banda lui Ion Iliescu), Călin Popescu Tăriceanu. Ori de câte ori PNL avea şansa să însemne ceva, CPT inventa, alături de câţiva amici generoşi, o alternativă şi-i dădea în cap.   

Drept mulţumire, când a venit timpul, băieţi buni, liberalii l-au făcut preşedintele partidului şi l-au desemnat premier. Dacă mai adăugăm la aceste înalte funcţii demnităţile de parlamentar şi de preşedinte al Senatului – iată un CV impresionant pentru cineva despre care propriul tată (adoptiv) declara că este cam tâmpiţel.

Că traducătorul Lăzărescu avea oarece dreptate o dovedeşte şi comportamentul obsesiv al lui Călin Popescu Tăriceanu care afirmă că se luptă continuu (pentru binele ţării) cu statul paralel – sistemul – binomul – matricea şi cu alte structuri pseudomatematice, oferind rezolvări cvasiidioate. Fost manechin de performanţă, se pare că_Călin Popescu Tăriceanu a rămas cu traume serioase, neînţelegând că o fiinţă dotată cu creier, care mai funcţionează şi ca reprezentant al poporului, este obligată să respecte permanent principiile logice, nu doar echilibrul mersului pe podium.

Citește și: Confesiunile unui politician român de dreapta către alegătorii săi. De vorbă cu senatorul Dorin Bădulescu, partea a doua

Aruncând acest sondaj pe piaţă, ALDE trage PSD de mânecă arătându-i ce om măreţ este Călin Popescu Tăriceanu şi ce bine i-ar sta în CV şi demnitatea de preşedinte al României. Cam singura care-i lipseşte din vasta sa operă! Cum Liviu Dragnea a făcut-o premier pe inefabila Viorica Dăncilă, nu ar fi exclus ca partidul penalilor să înţeleagă din nou ce avantaje deosebite îţi oferă plasarea unei alte păpuşele într-o funcţie cheie. (Sau sacrificarea intenţionată a unui alt păpuşoi!) 

Să aşteptăm. Momentan, teleormăneanul a dezvăluit că nu-i pasă nici cât coafura lui Dăncilă de sondajul ALDE. Dar este foarte posibil să urmeze alte mesaje roz prin care Tăriceanu să le atragă pesediştilor atenţia că el ar fi cel mai bun preşedinte al Daciei Postistorice de la Dromichete încoace. E nevoie doar de o banală candidatură unică la alegerile din 2019 din partea coaliţiei de la guvernare. Dacă Dragnea consimte, atunci ALDE se va topi în PSD şi vom asista la mica fuziune. De nu va fi de acord şi se va enerva în cele din urmă pe ideile puţine, dar fixe ale manechinului, atunci aldiştii vor fi alungaţi în şuturi (dar ei vor spune că au plecat de capul lor, nemaisuportând prostia de la vârf!), iar Călin Popescu Tăriceanu  va fi obligat să găsească alţi iubitori de modă pe care-i să-i trădeze! 

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -