Comunicat de presă – PMP Buzău

PMP Buzău

Organizația PNL Nehoiu, în frunte cu președintele și consilierul orășenesc Radu Bularcă, a migrat la PMP Buzău.

Anunțul a fost făcut de deputatul PMP Buzău Adrian Mocanu și senatorul Dorin Bădulescu,  prezenți astă seară la Nehoiu, la o ședință intempestivă a organizației PNL din oraș.

Citiți și: Confesiunile unui politician român de dreapta către alegătorii săi. De vorbă cu senatorul Dorin Bădulescu, partea a doua

„Noi luptăm pentru obiective cu adevărat importante, proiecte în jurul cărora avem siguranța că ni se vor alătura mai mulți colegi de dreapta. Unul dintre ele este revenirea la alegerea primarilor în două tururi, întrucât acest lucru conferă legitimitate actului de guvernare locală”, se consemnează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

Cei doi parlamentari PMP Buzău sunt de părere că „PMP este singurul partid care face opoziție față de actuala guvernare și care are curajul de a spune lucrurilor pe nume”.