joi, 25 februarie, 2021
15.9 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Brăila Se caută medici pentru Spitalul Județean de Urgenţă Brăila

  Se caută medici pentru Spitalul Județean de Urgenţă Brăila

  Se caută medici pentru Spitalul Județean de Urgenţă Brăila

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  Spitalul Județean de Urgenţă Brăila scoate la concurs 14 posturi de medici pentru secțiile ATI, chirurgie toracică, UPU şi Serviciul Managementului Calității.

  Spitalul Județean de Urgenţă Brăila are nevoie de doi medici specialiști, posturi cu normă întreagă, pentru secțiile Anestezie Terapie Intensivă (ATI) II şi ATI III. Un alt post se adresează medicilor generaliști, cu drept de liberă practică, pentru a-şi putea desfășura activitatea în cadrul Serviciului Managementul Calității. Pentru Unitatea de Primiri Urgențe, spitalul are nevoie de opt medici specialiști în medicină de urgenţă şi de alți doi medici generaliști cu drept de liberă practică şi care să aibă atestat în asistență medicală de urgenţă prespitalicească. Și nu în ultimul rând, unitatea sanitară mai caută un medic specialist pentru compartimentul Chirurgie toracică.

  Citește și: Datele pe care le au Facebook și Google despre voi! Aveți toate linkurile utile aici

  Înscrierile se fac la Spitalul Județean de Urgenţă Brăila, iar dosarul de concurs trebuie să conțină următoarele acte: cerere în care se menționează postul pentru care optează candidatul, copie xerox după diploma de medic şi adeverința de confirmare a gradului profesional, copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs, dovada că nu a fost sancționat conform unor articole din legea 95/2006, acte doveditoare pentru calcularea punctajului, cazierul judiciar, certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic, copia actului de identitate şi chitanța de plată a taxei de concurs în valoare de 150 lei.

  Citește și: Medicii anesteziști de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța au protestat, luni, împotriva Anexei 10 din legea 153/2017

  Medicii interesați pot depune dosarele de concurs în termen de 15 zile de la apariția anunțului în Viața Medicală, adică din 23 martie 2018, potrivit site-ului Spitalului Județean de Urgenţă Brăila.

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -