„Blestemul” care bântuie Cafeneaua Simonei Halep

Cafeneaua Simonei Halep

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a hotărât să transforme cafeneaua pe care aceasta o avea la Constanța într-un hotel boutique de 5 stele. Asta pentru că actualul business nu a înflorit la nivelul așteptărilor, scrie sport.ro

Cafeneaua Simonei Halep a costat 600.000 euro

Cafeneaua Simonei Halep, deschisă, în urmă cu câteva luni, în oraşul natal, Constanţa, și care a costat-o pe aceasta 600.000 de euro, duce lipsă de clienţi în ciuda poziționării excelente, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, o zonă foarte populată, cu multe baruri şi restaurante.

Citește și: Zuckerberg, pesedistul. Sau despre cum a ajuns PSD în megascandalul Facebook

Desele oferte propuse de fratele ei, Nicu, cel care se ocupă de afacere, popularitatea Simonei Halep şi preţurile rezonabile nu au fost argumente suficiente pentru a-i determina pe constănțeni să treacă prea des pragul cafenelei.

Locuitorii din zonă susţin că de vină ar fi un veritabil „blestem” al locației în care este amplasată SH Cafe, aşa cum se numeşte cafeneaua Simonei

„Acolo nu a mers niciodată nimic. De când am început să ies prin oraș, să fie vreo 20 de ani, aici nu au fost clienți. Au fost pe rând cafenele, baruri de noapte, restaurant, ba chiar și club, și cu toate astea nimic nu a rezistat mai mult de un an. Nu-mi aduc aminte să fi intrat o dată acolo. Tot timpul era gol”, a declarat un constănțean pentru libertatea.ro.

Citește și: Buzău: Cinci apartamente au fost distruse în urma unei explozii în zona Spiru Haret

Simona Halep şi-a ajutat în schimb familia să îşi ridice, tot în Constanţa, o vilă pe mai multe etaje, a recondiționat casa bunicilor şi şi-a construit casa pe aceeaşi stradă cu restul rudelor.

Constănțeanca i-a construit şi fratelui său o locuinţă în apropiere, la o stradă distanţă. Halep a strâns până acum din tenis 18.870.480 de dolari.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Scroll Up