joi, 25 februarie, 2021
6.1 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Pentru că nu mai au cu ce plăti creditele la case, sute...

  Pentru că nu mai au cu ce plăti creditele la case, sute de buzoieni ajung pe drumuri

  Pentru că nu mai au cu ce plăti creditele la case, sute de buzoieni ajung pe drumuri

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  Oamenii au ajuns la sapă de lemn în Buzău și nu se întrevede nimic bun. Doar bugetarii se mai bucură încă de salariile mai mari decât în privat, dar nici bucuria lor nu va fi de lungă durată căci dacă oamenii de rând care muncesc să producă bani la buget ajung pe drumuri pentru că nu mai au cu ce plăti creditele la case, nu vor mai fi bani nici la buget și implicit nu va mai avea nimeni de unde să le plătească salariile.

  Acest început de an a lovit din plin în buzunarele buzoienilor. Afaceri care mergeau bine anul trecut s-au restrâns considerabil. Firme care supraviețuiau s-au închis. Locurile de muncă sunt prost plătite și atragerea de investiții sau favorizarea celor locale este o poveste urâtă. Astfel, sute de buzoieni au ajuns în situația de a ajunge pe drumuri pentru că nu mai au cu ce plăti creditele la case.

  Citește și: Tu mă anchetezi, eu te plătesc regește! Bugetul DNA, sub guvernele PSD

  Mai mult de atât, din ce în ce mai multe servicii, lucrări sau achiziții din Buzău sunt câștigate prin licitații de firme din alte județe, ceea ce face ca pe lângă banii lichizi scoși din Buzău prin aspiratoare de genul Mall și multinaționale, acum nu mai rămân nici banii care provin din sursele guvernamentale sau europene.

  Din păcate, ce nu se vede, și de fapt ce nu prea vrea nimeni să arate, este disperarea omului de rând. Dacă deschizi portalurile instanțelor din Buzău, Râmnicu Sărat sau Pătârlagele, oricât de tare ești de caracter îți vine să plângi și te îngrozești când vezi că de la începutul acestui an zeci de buzoieni au fost băgați în executare silita, adică e doar o chestiune de timp până ce li se vor lua locuințele și vor fi dați afară, în stradă, pentru că nu au mai avut cu ce să își plătească creditele la case.

  Citește și: Taxa auto se întoarce!

  Oamenii au ajuns la sapă de lemn în Buzău și nu se întrevede nimic bun. Doar bugetarii se mai bucură încă de salariile mai mari decât în privat, dar nici bucuria lor nu va fi de lungă durată căci dacă oamenii de rând care muncesc să producă bani la buget sunt dați afară din case, nu vor mai fi bani nici la buget și implicit nu va mai avea nimeni de unde să le plătească salariile.

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -