vineri, 26 februarie, 2021
10.3 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST POLITICĂ Politici și penali În PSD, se poartă blondele! Cine este iubita lui Marian Oprișan, președintele...

În PSD, se poartă blondele! Cine este iubita lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea

În PSD, se poartă blondele! Cine este iubita lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Liderul PSD Liviu Dragnea trăiește o poveste de iubire cu o tânără care se numește Irina Tănase și care este mult mai tânără ca el. Însă, acesta nu este singurul din PSD care are lipici la tinerele. Este și cazul lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, îmbârligat, la rândul lui, cu blonda Larisa Maria Nădrag.

Din anul 2015, Marian Oprișan are o relație cu o blondă voluptuoasă și mai tânără decât el, pe nume Larisa Maria Nădrag. Diferența de vârstă dintre Marian Oprișan și Larisa Maria Nădrag este de 13 ani, mai mică decât cea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase, pe care îi despart 30 de ani.

Liviu Dragnea și Irina Tănase

Iubita lui Marian Oprișan, Larisa Maria Nădrag, este absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara. Senzuala blondă, care are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, este, însă, o prezență extrem de tăcută și de discretă. Este prezentă alături de președintele Consiliului Județean Vrancea doar la unele evenimente oficiale și la petreceri private.

Despre iubita lui Marian Oprișan, vrancea24.ro scria că este o tipă studioasă și că în anul 2009 s-a aflat printre premiantele la un concurs de lucrări care a avut ca tematică securitatea și cultura de securitate.

Aceeași publicație vorbea și despre fosta soție a lui Marian Oprișan, Ofelia.

„Oprişan a fost căsătorit cu Ofelia, relaţie din care a rezultat un copil, Mădălina, aceasta fiind majoră acum. Nenumăratele sale escapade şi firea sa vulcanică au făcut însă ca fosta sa soţie să renunţe la căsnicia cu primul om din judeţ, înaintând divorţ. După mai multe relaţii de scurtă durată, Oprişan s-a „cuplat” cu secretara sa, Lucreţia Dumbravă.

Citește și: Costel Fotea zice că Galațiul va avea centură europeană

Pe numele său de fată – Lucreţia Leuştean, aceasta a fost soţia şoferului lui Oprişan – Edi Dumbravă. Lucreţia s-a mutat în scurt timp în domeniul lui Oprişan de la Boloteşti, km. 25, însă nu a rezistat prea mult acolo, fiind nevoită să stea mai tot timpul fără amantul său, acesta fiind plecat destul de des, astfel că Lucreţia stătea cu mama baronului – Lucia Gherarde”, menționa publicația respectivă în urmă cu trei ani.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -