Liviu Dragnea, te iubim, că ca tine nu găsim!

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

Sute de persoane au fost aduse cu autocarele sâmbătă dimineață de PSD la Sala Palatului. Cică, oamenii au venit să susțină Partidul Social Democrat la Congresul extraordinar. Cei mai mulți dintre ei, însă, nici nu cunoșteau motivul pentru care membrii PSD din toată țara se reuneau acolo în acele clipe.

În Cislău, satul în care m-am nimerit să mă nasc, era una, nevastă de cioban, mamă a trei copii măricei, care era ruptă în bătaie la fiecare două-trei zile de soț. De ce o bați, mă Nicule? Păi o bat, soarele mă-sii. E căcălivă şi stă cu mâna întinsă la banii mei. Anișoara nu era nici urâtă şi nici infirmă. De ce te laşi călcată în picioare, Anișoaro? El îmi dă banii, confirma femeia. Pleacă, fă, dacă-ţi dă mâna! – urla Nicu. Dar Anișoara nu pleca.

Citește și: DEZVĂLUIRI! „Statul paralel” a fost „moșit” la Antena 3! Cu banii de la TelDrum

În PSD, cunosc pe unu’ Dobrică, care e din aceeași zonă cu mine.  A fost, de când îl ştiu, un fel de ospătar pe la uși înalte. Rău dar zâmbitor, parşiv dar uns, când îl întâlnești, cu miere. În esență e un neam prost. Acum trage sfori în PSD. Și-a băgat fiica în Parlament doar pentru că așa vrea mușchii lui. Tipul ăsta care s-a lățit ca o piftie e putred de bogat. Pleacă el de la putere doar pentru prezumtiva victorie a nu știu cui în alegeri? Să fim serioși! E motivul pentru care toți pesediștii lor mârâie, prin dos, e adevărat, la conțăranul meu şi el nu se clintește de pe scaun.

Citește și: Dragnea clocește o lege „anti-Kovesi”

Dar cea mai bătută Anișoară rămâne tot amărâtul de rând. Pentru că, pentru a primi pomana lu’ PeSDe, amărâtul ăla de ajutor social, sărăntocul stă chiar și-n cap, şi în general în orice poziţie i s-ar cere.

P.S.: Și, totuși, finalul congresului nu a fost atât de extraordinar pe cât și-au dorit penalii care au acaparat acum PSD. În sală, la anunțarea rezultatelor finale, au rămas doar personajul principal, Liviu Dragnea, şi personajele secundare, cei mai apropiaţi prieteni ai liderului. Iar ultima scenă din filmul prost care a rulat la Sala Palatului a fost una de neuitat, cu Dragnea salutând o sală aproape goală.


CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

0 Comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register