duminică, 28 februarie, 2021
8.4 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI Dragnea clocește o lege „anti-Kovesi”

Dragnea clocește o lege „anti-Kovesi”

Dragnea clocește o lege „anti-Kovesi”

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Laura Codruţa Kovesi a refuzat să meargă la comisia de anchetă a alegerilor din 2009 și a răspuns în scris la solicitările parlamentarilor, ceea ce a înfuriat teribil adunătura de penali de la guvernare.

Așa se face că_coaliția de guvernare a pus-o de-un act legislativ care să stipuleze că oficialii care nu se prezintă la audieri în comisiile speciale ale parlamentului riscă dosar penal, revocarea din funcţie ori să fie declaraţi incompatibili pentru a ocupa alte funcţii publice pentru 3 ani.

Potrivit acestui proiect de act legislativ depus la Senat, comisiile de anchetă pot avea acces la orice informaţie deţinută de serviciile secrete sau din cadrul anchetelor derulate de procurori.

Citește și: Liviu Dragnea, te iubim, că ca tine nu găsim!

Reamintim că Laura Codruţa Kovesi a refuzat să meargă la comisia de anchetă a alegerilor din 2009 și a răspuns în scris la solicitările parlamentarilor, ceea ce a înfuriat teribil adunătura de penali de la guvernare. Absența lui Kovesi de la comisie a fost unul dintre punctele din raportul prin care ministrul Tudorel Toader îi cerea revocarea.

Liviu Dragnea a amintit de două ori în discursul sau de la Congresul PSD de activitatea comisiilor parlamentare de anchetă. „Comisiile parlamentare de anchetă îşi vor finaliza concluziile în cel mai scurt timp posibil, iar concluziile lor vor fi fructificate atât judiciar, acolo unde e cazul, cât și prin îmbunătăţirea cadrului legislativ privind drepturile și libertățile fundamentale ale cetățeanului”, a fost unul dintre mesajele transmise de liderul PSD.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -