duminică, 28 februarie, 2021
5.8 C
Buzău

Ca să-l mazilească pe Marian Oprișan, Liviu Dragnea i-a convins pe liberalii și pesediștii vrânceni s-o pună iar de-un USL

EXPRESS SUD-EST LA ZI Eveniment Ca să-l mazilească pe Marian Oprișan, Liviu Dragnea i-a convins pe liberalii...

Ca să-l mazilească pe Marian Oprișan, Liviu Dragnea i-a convins pe liberalii și pesediștii vrânceni s-o pună iar de-un USL

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Consilierii judeţeni PNL Vrancea au elaborat un proiect de hotărâre care vizează revocarea lui Marian Oprişan din funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Vrancea. Ei neagă, însă, că ar fi avut discuţii cu liderul PSD, Liviu Dragnea, legat de o strategie privind îndepărtarea lui Oprişan din funcţia de şef al CJ Vrancea.

Consilierii liberali din Vrancea au depus, săptămâna trecută, la secretariatul instituţiei un proiect de hotărâre privind revocarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprişan.

PNL deţine doar 13 din numărul total de 33 de consilieri judeţeni, iar PSD şi ALDE, care formează majoritate absolută în forul judeţean, au împreună 20 de consilieri (18-PSD şi 2-ALDE), ceea ce face demersul puţin probabil de a fi pus în aplicare. 

De altfel, proiectul de hotărâre n-a fost inclus pe ordinea de zi a şedinţei de CJ, pe motiv că n-a fost discutat în comisii şi nu îndeplineşte condiţiile necesare.

„V-ați înțeles cu Liviu”

“Au încercat alţii mai tari ca dumneavoastră de-a lungul timpului să mă elibereze din funcţie, dar tot într-un mod ilegal şi autor a fost tot PNL. Eu zic să nu vă pierdeţi timpul. Zic să propuneți şi să urmați calea legală, procedura în Consiliul Judeţean pentru a înregistra acest proiect de hotărâre, iar eu vă promit în mod solemn că la prima şedinţă ordinară a Consiliului Județean Vrancea îl vom pune în dezbatere şi vom proceda în consecinţă.

Citește și: Ali Baba și cei 40 de hoți

Supun spre aprobarea plenului Consiliului Judeţean solicitarea domnului Liviu Bostan de a introduce pe ordinea de zi proiectul de hotărâre pentru eliberarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Județean Vrancea, pentru că nu s-au înţeles cu Liviu (n.r. – Liviu Dragnea)”, a spus Marian Oprişan în cadrul şedinţei.

Marian Oprișan „e văzut mai mult la televizor”

Liberalii spun că au motive serioase să ceară îndepărtarea de la conducerea judeţului a lui Marian Oprişan.

“Absențe repetate de la şedinţele ordinare şi extraordinare ale Consiliului Județean Vrancea. Consilierul PNL Ovidiu Burduşa, care locuieşte şi are o afacere în Italia, are mai multe prezenţe la şedinţele CJ decât Marian Oprişan; absențele repetate de la Consiliul Județean coroborate cu plimbările frecvente la Bucureşti în interes de partid, şeful CJ fiind mai des văzut la televizor decât la sediul CJ Vrancea; împărţirea discreţionară a banilor de la buget în ceea ce priveşte o serie de primării cu edili PNL, raportat la fondurile direcţionate către multe din primăriile conduse de edili PSD.

Cazul comunei Băleşti, comună cu primar PNL, este elocvent. Comuna a primit 0 lei de la Finanţe şi doar 75.000 de lei de la CJ, cea mai mică sumă acordată vreunei localităţi rurale din cele 68 ale judeţului”, sunt doar câteva din reproşurile aduse de aleşii liberali şefului judeţului Vrancea.

USL pe stil nou

Iniţiativa liberalilor din Vrancea vine în contextul în care presa centrală de la Bucureşti a relatat că relaţiile dintre Marian Oprişan şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt tot mai reci, după decizia şefului PSD Vrancea de a-l susţine public pe fostul premier Mihai Tudose.

La şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului Județean Vrancea au participat şi liderii PNL Vrancea, parlamentarii Cătălin Toma şi Ion Ştefan. Cei doi au negat că ar fi avut discuţii cu liderul PSD, Liviu Dragnea, legat de o strategie privind îndepărtarea lui Marian Oprişan din funcţia de şef al CJ Vrancea.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP