luni, 8 martie, 2021
6.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Brăila Administraţia Pieţelor Brăila vrea să pună taxă pe pișat!

Administraţia Pieţelor Brăila vrea să pună taxă pe pișat!

Administraţia Pieţelor Brăila vrea să pună taxă pe pișat!

NEWS

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Te doare mintea când vezi cam ce probleme au cei din Administraţia Pieţelor Brăila. Sunt unele personaje pe acolo care încasează salarii de 7.000 de lei net, dar gândesc cu fundul. Ca să vitalizeze maxim activitatea Administraţiei Pieţelor, aceşti indivizi sau individe s-au gândit să restricţioneze accesul la toaletă pentru pieţari, adică să le permită să facă pipi numai de două ori pe zi gratuit, iar în rest – cu plată. Asta pe principiul “prea mult v-aţi pişat în capul nostru, acum e timpul să vă taxăm din orice poziţie”.

Măsura e de tot râsul. Adică de asta nu îşi îndeplinea Administraţia Pieţelor Brăila indicatorii economici, pentru că nu taxau suficient nevoile fiziologice ale pieţarilor? De asta nu luau şefii de la Administraţia Pieţelor prime şi mai grase la sfârşitul anului, pentru că oamenii din spatele tarabelor mergeau prea des la toaletă?

Cum să îl taxezi pe un om care îţi plăteşte chirie că merge mai mult de două ori pe zi la toaletă? După logica de fier a celor din conducerea Administraţiei Pieţelor, şi la restaurant ar trebui ca clienţilor să li se permită numai un număr limitat de vizite la toaletă! Păi, dacă oamenii au închiriat tarabe şi plătesc lunar pentru treaba asta, Administraţia Pieţelor Brăila are obligaţia să le asigure toate condiţiile oamenilor. Dacă li se pare că pieţarii fac pipi prea des, atunci să le cumpere un Prostamol ceva sau să mărească chiriile.

Dar în niciun caz nu poţi să te apuci să îi contabilizezi pieţarului drumurile făcute la toaletă. Te pomeneşti că pieţarii vor primi cartele dintr-alea cum erau pe timpul lui Ceauşescu la pâine şi un angajat va bifa câte un “X” pe cartelă de fiecare dată când respectivul pieţar va intra la toaletă  ca să facă pipi sau, după caz, ceva mai consistent.

Iar primarul Marian Dragomir se apucă să discute în conferinţă de presă despre câte pipi gratuite ar trebui să primească pieţarii zilnic. Dar chiar nu îşi dă nimeni seama că prin astfel de abordări, autorităţile locale fac Brăila de râsul râsului. (Sursa: obiectivbr.ro)

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...