joi, 4 martie, 2021
10.7 C
Buzău

Daniel Dragomir: „Scopul principal al inițiativei noastre este lupta cu statul paralel”! Dar STATUL PARALEL nu-l bagă în seamă

EXPRESS SUD-EST LA ZI Daniel Dragomir: „Scopul principal al...

Daniel Dragomir: „Scopul principal al inițiativei noastre este lupta cu statul paralel”! Dar STATUL PARALEL nu-l bagă în seamă

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, unui dintre inițiatorii Romania30.ro spune că inițiativa sa se transformă într-o platformă politică de luptă împotriva statului paralel. El susține că în perioada următoare vor fi făcute publice noi dezvăluiri, pentru ca acestea să-și facă efectul…

Altfel, Daniel Dragomir a declarat că inițiativa Romania30.ro are deja 20 de filiale în țară, scopul principal acesteia fiind lupta cu cei care au acaparat, de drept, funcționarea statului.

 „Vrem ca românii să aibă parte de justiție și să fie mândri de ei. În perioada următoare vor exista din ce în ce mai multe dezvăluiri, pentr că, de anul trecut tot întreprindem astfel de demersuri, dar car nu-și produc, din păcate, efectele”, a spus Dragomir.

 „Totuși, nu vrem să doar să constatăm, pentru că inițiativa Romania30.ro își propune să vină și cu soluții”, a mai spus acesta.

 Și totuși, cine este statul paralel?

O întrebare dificilă, dar la care Daniel Dragomir are un răspuns clar și extrem de bine conturat.

„Statul paralel este format din elemente care se află în structuri de forță, precum serviciile de informații și parchete, și care sunt legați de acapararea puterii, cu scopul de a nu lăsa ca oamenii politici, aleși democratic, să conducă țara. Statul paralel are o altă viziune despre cum se conduce o țară, evident, în interesul său”, a concluzionat Daniel Dragomir.

 El spune că este motivat de faptul că are puterea de a atrage alături de partea sa, la inițiativa Romania30.ro, a cât mai multor oameni care gândesc la fel ca el. „Vrea să am alături oameni alături de care să spunem stop față de modalitățile în care românii sunt tratați de instituții precum instanțele de judecată sau chiar de ANAF”, spune fostul cadru SRI.

 Întrebat despre credibilitatea în fața oamenilor a unei persoane care are un dosar penal, Dragomir a spus că, din datele pe care le are, crede că mai mult de 20% din populația României are dosar penal, iar la oamenii politici procentul este și mai mare: aproape 70%.

„Credibilitatea mea nu stă în mâna unui procuror DNA care a instrumentat acest doar și care a avut tot timpul actele contrasemnate de șefa DNA. Un exmeplu este primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircea Gutău, care a avut mai multe dosare fabricate, a fost condamnat, dar cu toate acestea a fost votat de oameni. Evident, după ce a ieșit învingător, a mai primit un nou dosar penal”, conchide Daniel Dragomir.

Concluzie

Neapărat, domnul Daniel Dragomir trebuie să contacteze niște maeștri în spiritism precum Lucian Iordănescu și Liviu Dragnea, că „statul paralel sunt niște indivizi foarte periculoși, care mai și votează”!

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...