luni, 1 martie, 2021
5.7 C
Buzău

Tribunalul CONSTANȚA a dispus, ieri, arestarea HOȚILOR de terminale PAY POINT

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Constanța Tribunalul CONSTANȚA a dispus, ieri, arestarea HOȚILOR de terminale PAY POINT

Tribunalul CONSTANȚA a dispus, ieri, arestarea HOȚILOR de terminale PAY POINT

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Tribunalul Constanța a dispus, ieri, arestarea preventivă a opt indivizi, membri ai unei grupări infracționale specializată în furturi de terminale pay point din centrele comerciale. Valoarea totală a prejudiciului în cazul faptelor comise este de 50.000 de euro.

Cei opt bărbați, cu vârste între 22 și 46 de ani, au fost reținuți, ieri, în urma a nouă  percheziții efectuate pe raza județului Constanța, fiind bănuiți de comiterea a peste 20 de furturi și tentative de furt de aparate tip pay-point, ATM-uri și țigarete. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Marius Niculescu, în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, cei în cauză ar fi comis trei infracțiuni de furt calificat a unor aparate tip pay point din centre comerciale de pe raza județului Constanța, patru infracțiuni de furt calificat, având că obiect standuri de țigări de pe raza județelor Constanța, Vrancea și Ialomița, furt calificat și tentativă de furt calificat la doua ferme din judetul Constanța și o tentativa de furt calificat la un ATM din judetul Tulcea.

Alte 17 tentative de furt

De asemenea, exista probe că infractorii ar  fi comis alte 17 tentative de furt a unor aparate tip pay point de pe raza județelor Constanța, Tulcea, Ialomița, Bacău, Vrancea, Brăila, Giurgiu și Teleorman. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 50.000 de euro. In urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe obiecte vestimentare, scule folosite la comiterea infracțiunilor, telefoane mobile, cartele SIM, stații de emisie recepție, precum și autoturisme.

CITEȘTE ȘI: Vrancea. Criza gunoaielor ia amploare. Administratorii depozitului de la Muchea, Brăila, spun că nu mai pot prelungi contractul de depozitare

Acțiunea polițiștilor din cadrul IPJ Constanța a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni speciale și al Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor, fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Suspecții acționau aproape în fiecare noapte. Modul de operare era violent. Distrugeau intrarea în centrul comercial izbind-o cu o mașină de teren. Cu ajutorul unor chingi agățau terminalul Pay Point și îl smulgeau din șuruburi furânu-l cu totul. Indivizii sunt recidiviști, în urmă cu câțiva ani fiind condamnați pentru furturi de combustibil. În această seară au fost deferiți Tribunalului Constanța care, în jurul orei 21,30, a decis arestarea preventivă pe 30 de zile a inculpaților, aceștia fiind duși în Arestul IPJ Constanța.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.