duminică, 7 martie, 2021
3.5 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI Eveniment Anton Anton, cel cu ideologia beton

Anton Anton, cel cu ideologia beton

Anton Anton, cel cu ideologia beton

NEWS

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Pe lista cu miniștri a Dănciloaiei, la Ministerul Energiei, este și propunerea ALDE – deputatul Anton Anton, „fiul unui important lider comunist”.

Născut pe 22 decembrie 1949, Anton Anton este fiul lui Ioan M. Anton, fost rector al Institutului Politehnic din Timișoara și fost membru al Comitetului Central al PCR.

Anton a absolvit Institutul Politehnic „Traian Vuia” Timişoara, facultatea de Mecanică, a fost bursier Fullbright-Hayes al Universității Johns Hopkins din Baltimore, iar în 1986 a obținut titlul de doctor la Institutul de Construcții București, cu teza „Cercetări asupra mişcării de translaţie a ferofluidelor în absenţa şi în prezenţa unui câmp magnetic exterior”.

Citește și: Lista Dănciloaiei. Vezi aici care din pesediștii de „vază” vor face parte din Cabinetul Dăncilă

Are șapte cărți publicate din care una a fost premiată de Academia Română cu premiul Anghel Saligny în 2002.

În anul 1995, a intrat în PNL, iar în 2005 a fost numit secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării. Pe 7 octombrie 2008, Anton Anton a fost propus pentru funcția de ministru al Educației și Cercetării, iar președintele de atunci, Traian Băsescu, a acceptat numirea sa în funcție.

Potrivit ultimei declarații de avere depuse, în iunie 2017, Anton Anton deține, împreună cu familia, o casă în Voluntari, un apartament în Timișoara și o casă în Alba Iulia. De asemenea, deputatul ALDE are două autoturisme, aproape 200.000 de lei și 17.000 de euro în conturi.

George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

TOPUL DE AZI