joi, 25 februarie, 2021
6.5 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST SPECIAL Dezvăluiri Baronii PSD din Sud îl toacă pe Dragnea. Vor hălci cât mai...

  Baronii PSD din Sud îl toacă pe Dragnea. Vor hălci cât mai mari din Guvern!

  Baronii PSD din Sud îl toacă pe Dragnea. Vor hălci cât mai mari din Guvern!

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  Surse din PSD susțin că la ora actuală Liviu Dragnea poartă negocieri dure cu „baronii” din zona de Sud, cărora li se adaugă liderul PSD, Vrancea, Marian Oprișan. Pentru că la ultimul război din PSD au jucat alături de Mihai Tudose, lideri precum Adrian Țuțuianu (Dâmbovița) și Niculae Bădălău (Giurgiu) au fost eliminați de la masa bucatelor de Liviu Dragnea, însă baronii nu se lasă și negociază la sânge hălci din guvernul Dăncilă.

  Nicolae Bădălău

  Filialele pe care le conduc oameni precum Adrian Țuțuianu, Niculae Bădălău sau Marian Oprișan au obținut scoruri uriașe pentru PSD în alegerile din 2016. Tocmai acesta este argumentul pe care aceștia îl aduc în bătălia cu Liviu Dragnea și se pare că în interiorul partidului li se dă dreptate.

  Spre exemplu, alte două filiale cu rezultate foarte bune Dolj și Olt au oameni importanți în Guvern, precum Lia Olguța Vasilescu și Paul Stănescu. De acest argument se folosesc și ceilalți lideri ai PSD, care solicită portofolii importante n Guvern.

  Citește și: Se lucrează din greu la Guvern! Noii veniți pe lista cabinetului Dragnea 3

  O situație oarecum specială este cea a lui Niculae Bădălău. Pe lângă faptul că dorește să vină cu propuneri de miniștri, acesta încearcă să împiedice numirea în Guvern a rivalului său local din Giurgiu, Răzvan Cuc. La precedenta remaniere, Bădălău a fost cel care a tras sforile pentru ca Răzvan Cuc să fie înlăturat de la Ministerul Transporturilor.

  Situația este una extrem de complicată în interiorul PSD, iar negocierile se vor duce până în ultima clipă. Importante nu sunt doar portofoliile ministeriale ci și posturile din eșaloanele doi sau trei.

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -