sâmbătă, 27 februarie, 2021
12.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST LA ZI VREMEA a făcut RAVAGII în sud-estul României. Zeci de localități, fără CURENT...

VREMEA a făcut RAVAGII în sud-estul României. Zeci de localități, fără CURENT ELECTRIC

VREMEA a făcut RAVAGII în sud-estul României. Zeci de localități, fără CURENT ELECTRIC

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Sud-estul României se confruntă cu mari probleme din cauza condițiilor meteo, mai multe localități fiind fără curent electric.

Galaţi

Astfel, un număr de trei localităţi din judeţul Galaţi sunt în continuare fără curent electric, un drum judeţean este închis, iar pe alte două se circulă cu dificultate, au anunţat aseară reprezentanţii ISU Galaţi.

Potrivit sursei citate, nu sunt alimentate cu energie electrică localităţile Slobozia Oancea, Roşcani şi Cudalbi, fiind afectaţi în total 870 de consumatori, anunță Agerpres. Se circulă cu dificultate pe DJ 251 Blânzi-Cerţeşti şi DJ 251 F Drăguşeni-Corod, iar pe DJ 253 Cudalbi-Băleni, administratorul drumului a luat decizia închiderii traficului, până la încheierea lucrărilor de deszăpezire a şoselei. Se acţionează cu 57 utilaje de deszăpezire-22 din cadrul Secţiei Drumuri Naţionale şi 35 pe drumurile judeţene, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ. 

Constanţa

În municipiul Constanţa, peste 20 de copaci smulşi din cauza vântului foarte puternic au produs avarierea mai mult maşini, angajaţii Primăriei intervenind pentru îndepărtarea copacilor şi pentru ridicarea panourilor publicitare cu probleme.

Tulcea

Viscolul a făcut prăpăd și în județul Tulcea. Cel mai rău a fost afectat sistemul de distribuire a energiei electrice, mulți stâlpi ai ENEL fiind smulși din pământ. În total, 58 de localități din județul Tulcea nu aveau energie electrică la ora 13.00, fluctuații de tensiune fiind înregistrate și în municipiu.

Brăila

La Brăila, ieri erau 45 de localități fără curent electric după ce vântul a făcut prăpăd în rețelele de electricitate.  Printre comunele fără current se numără Ianca, Oprișenești, Gradiștea , Racovița, Ramnicelu Bordei Verde, Măxineni, Salcia Tudor și  Victoria parțial. În total, 13 de mii de gospodării sunt afectate de avariile provocate de vîntul din ultimele 12 ore.  30 de echipe de muncitori de la Electrica sunt pe teren și încearcă să remedieze defecțiunile pentru ca oamenii să beneficieze cît mai repede de current electric.

Vrancea

La fel, în Vrancea, mai multe localități au rămas în beznă noaptea trecută, însă avariile s-au remediat. În comuna Vintileasca, orele de curs au fost suspendate din cauza viscolului şi a vremii nefavorabile. Conform datelor furnizate de autorităţile locale, viscolul este foarte puternic şi s-a decis ca şcolile să fie închise, în condiţiile în care microbuzele nu pot circula. Reprezentanții Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea au fost informați deja de situația de la Vintileasca şi ţin legătura cu directorul şi primarul localităţii.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -