duminică, 28 februarie, 2021
3.3 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Cabinetul Dăncilă. DRAGNEA l-a lăsat pe ROMAȘCANU fără CULTURĂ!

Cabinetul Dăncilă. DRAGNEA l-a lăsat pe ROMAȘCANU fără CULTURĂ!

Cabinetul Dăncilă. DRAGNEA l-a lăsat pe ROMAȘCANU fără CULTURĂ!

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Opt membri ai cabinetului Tudose nu se vor regăsi într-o nouă formulă la Palatul Victoria sub conducerea Vioricăi Dăncilă. Astfel, cică, e o veste tristă și pentru buzoieni. Dragnea i-a luat Cultura lui Romașcanu. Noi zicem, însă, că nu-i nimic! Și-așa n-o avea!

O parte din cei care vor fi maziliți, printre care se numără și Romașcanu, sunt din rândul celor care au votat sau l-au susținut vocal pe Mihai Tudose în conflictul cu Carmen Dan și, în subsidiar, cu Liviu Dragnea.

Pentru o parte din ei există deja numele unor înlocuitori, cum ar Teodorovici la Finanțe, dar discuțiile încă nu s-au finalizat.

Citește și: EXCLUSIV! Partidul cu ciolaci în coadă ori despre cum a făcut pesedistul Marcel Ciolacu un milion de lei din alegerile parlamentare din 2016

Era luată în calcul și o restructurare a guvernului, proiect asumat de Liviu Dragnea încă dinaintea deznodământului, dar declarația acestuia de ieri a îngropat deocamdată acest proiect: „Din punct de vedere al structurii guvernamentale, nu există o opinie că trebuie să o modificăm, pentru că există riscul ca o lună sau două luni de zile să fie iar o oarecare dezordine în ministere, până se reașează și ar fi un timp pe care l-am pierde nepermis”.

În privința modului în care va fi făcută evaluarea, Liviu Dragnea a spus:

Există posibilitatea, dar fiecare actual ministru va fi analizat cu toată seriozitatea. (…) dacă îi vom propune (premierului – n.r.) ca un actual membru să nu rămână vom avea argumente serioase. Deci va fi după o discuție, poate pentru unii dureroasă, dar necesară”, a spus Dragnea.

Iată lista cu miniștrii care vor pleca sigur din guvern

  • Marcel Ciolacu – vicepremier
  • Mihai Mișa – ministru de Finanțe
  • Felix Stroe – ministrul Transporturilor
  • Lucian Romașcanu – ministrul Culturii
  • Marius Nica – ministrul Fondurilor Europene
  • Florian Bodog – ministrul Sănătății
  • Gabriel Petrea – ministrul consultării publice și dialogului social
  • Mircea – Titus Dobre – ministrul Turismului

Nu putem încheia decât tot cu un citat din Liviu Dragnea: „În orice partid, componența Guvernului se discută în interiorul structurilor statutare. Așa cum am avut (discuții – n.r) pentru candidatul pentru funcția de prim-ministru, vom avea o discuție pentru fiecare candidat la funcția de membru al Guvernului. I-am avertizat pe toți colegii mei. Viorica Dăncilă va avea un punct de vedere foarte important aici, dar nu poți să vii în fața partidului «Asta e echipa mea, dacă nu o votați, renunț».

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturați, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -