duminică, 28 februarie, 2021
5.8 C
Buzău

Dragnea în domeniul regal de la Scroviștea. Parte a presupusului blat cu Iohannis?

EXPRESS SUD-EST SPECIAL Dezvăluiri Dragnea în domeniul regal de la Scroviștea. Parte a presupusului blat cu...

Dragnea în domeniul regal de la Scroviștea. Parte a presupusului blat cu Iohannis?

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Scriam ieri că decizia lui Klaus Iohannis de a accepta, fără rețineri, propunerea făcută de Liviu Dragnea pentru postul de premier, a născut varianta unei alianțe nebănuite între președintele PSD și liderul țării.

Iată că flux24.ro accentuează ipoteza cu o dezvăluire incredibilă. Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Livu Dragnea, ar ocupa vila RA-APPS de pe domeniul regal Scroviștea, județul Ilfov, destinată Președintelui României.

Unul dintre argumente ar fi că toate întâlnirile de taină ale liderului PSD se desfășoară în vila de la Scroviștea.

Un alt amănunt ce pare nesemnificativ, dar care o greutate în toată ecuația în reprezintă faptul că șeful sucursalei RA-APPS Scroviștea, Gigi Bolintineanu, este vicepreședintele PSD Ilfov.

Odată cu ocuparea vilei prezidențiale a RA-APPS de la Scroviștea de către Liviu Dragnea, RA-APPS ar fi făcut următoarele investiții:

A defrișat o parcelă din Pădurea Scroviștea, pentru a construi un teren de tenis în aer liber, întrucât în acel perimetru lumina soarelui este favorabilă pentru jucători, nu le bate soarele în ochi în timpul meciului de tenis. Din dezvăluirile făcute de EVZ despre grupul “Noi suntem Statul” s-a observat cu ușurință că Dragnea este un susținător înfocat al sportului alb.

Lui Liviu Dragnea nu i-a plăcut terenul în aer liber, așa că, terenul a fost acoperit.

La sucursala RA-APPS de la Scroviștea au fost achiziționate șalupe speciale pentru plimbare și pescuit pe lac, o altă pasiune a liderului PSD.

Domeniul are în total patru vile de protocol și 2500 de hectare de pădure sș este la 30 de kilometri distanță de Capitală. 

Complexul de la Scroviștea nu și-a deschis niciodată porțile decât pentru președinții țării și invitații lor. Iar domeniul e unul foarte generos. Sunt 4 vile de protocol cu sală de bowling, sala de înot și 2.500 de hectare de padure.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP