vineri, 26 februarie, 2021
10.3 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău De ce l-a susținut TUDOSE, în scandalul polițistului pedofil, pe BOGDAN DESPESCU, șeful...

De ce l-a susținut TUDOSE, în scandalul polițistului pedofil, pe BOGDAN DESPESCU, șeful POLIȚIEI ROMÂNE

De ce l-a susținut TUDOSE, în scandalul polițistului pedofil, pe BOGDAN DESPESCU, șeful POLIȚIEI ROMÂNE

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Actualul şef al Poliţiei, Bogdan Despescu, a fost decorat în 18 decembrie 2006, „având în vedere propunerea directorului Serviciului de Protecție și Pază”, pentru servicii deosebite în îndeplinirea misiunilor specifice, pentru devotamentul faţă de instituţiile statului de drept, pentru realizările obţinute în contextul integrării europene şi armonizării operaţionale cu structurile similare euroatlantice.

Bogdan Despescu a intrat în atenția opiniei publice după scandalul polițistului pedofil moment în care ministrul de interne Carmen Dan a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a acestuia.

Ciudat e că propunerea de decorare a venit de la şeful SPP, Lucian Pahonţu, pentru merite legate de statul de drept şi integrare europeană, domenii în care Serviciul de Pază şi Protecţie nu are nici o responsabilitate legală.

Născut în Nehoiu, orașul devalizat de Omar Hayssam

În 2006, Despescu era adjunct al Inspectorului Șef în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău după ce din 2003 fusese șeful fraudelor tot la Buzău. Acesta e născut în localitatea Nehoiu din acest județ. În această localitate era la aceea vreme cartierul general al sirianului Omar Hayssam, care chiar în 2006 a fugit din România după ce fusese acuzat de răpirea jurnaliștilor.

În 2010, Omar Hayssam a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Foresta Nehoiu, pentru bancrută frauduloasă şi constituire de grup de criminalitate organizată.

La vremea aceea unul din partenerii de vânătoare ai lui Hayssam era actualul vicepremier Marcel Ciolacu şi el originar tot din Buzău.

Ciolacu este mâna dreaptă a premierului Mihai Tudose şi se vorbeşte de partidele de vânătoare la care cei doi participă în Buzău.

Premierul Mihai Tudose și vicepremierul Marcel Ciolacu au un cuibuișor unde își petrec deseori vacanțele, dar nu numai, dezvăluia recent FLUX 24.

Este vorba de o locație din județul Buzău, de unde provine Ciolacu care este și șeful județean al PSD, dar și o zonă unde Tudose are multe interese de afaceri.

CITIȚI ȘI: PERESTROIKA în PSD BUZĂU: PETRE EMANOIL NEAGU, șeful CONSILIULUI JUDEȚEAN, a trecut în tabăra lui TUDOSE

Deseori în locația respectivă cei doi sunt însoțiți de Marian Neacșu, altă persoană cheie din fruntea PSD.

Locația nu are semnal la telefonia mobilă, lucru foarte potrivit pentru multe discuții mai discrete și este cotată la patru stele.

Cei trei și-au petrecut acolo cel puțin unul din ultimele 2 revelioane, susțin sursele noastre, revelionul 2015/2016 fiind confirmat inclusiv de Mihai Tudose.

Este vorba de cabana Harţagu.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -