joi, 25 februarie, 2021
6.5 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Constanța Tudor Nădrag, un fost strungar de 64 de ani, uns director executiv...

  Tudor Nădrag, un fost strungar de 64 de ani, uns director executiv la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța

  Tudor Nădrag, un fost strungar de 64 de ani, uns director executiv la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  După șase ani de la numire, Monica Lavinia Zaharia a fost dată afară de la conducerea Agenției pentru Protecția Mediului din Constanța. Sub conducerea acesteia, instituția devenise oarecum decorativă, acordând pe bandă rulantă avize în formă simplificată.

  Derapajele APM-ului au fost punctate în numeroase rânduri în presa locală constănțeană. Ultimul scandal de răsunet a fost acela referitor la avizarea unui PUZ pentru construirea unei mănăstiri în Hârșova, pe un teren care făcea parte scriptic din aria naturală protejată a canaralelor. În realitate, mănăstirea fusese construită cu ani buni înainte ca APM-ul condus de Zaharia să emită avizul simplificat pentru investiția… declarată nouă. Instituția a motivat că la baza avizului a existat un acord emis de custodele ariei naturale protejate, Romsilva, motiv pentru care nu a instituit obligația unei dezbateri publice.

  Atât de temută era Agenția sub conducerea Monicăi Zaharia, încât, la un  moment dat, o cunoscută firmă olandeză, pe numele ei Van Oord, a depus anexat unei cereri de avizare un studiu în care susținea că în Marea Neagră trăiește pasărea Clitoris Clitoris. Și exemplele pot continua. Fiind multe și amplu mediatizate, acestea au condus în cele din urmă la recunoașterea de către agenția centrală a necesității unei schimbări la Constanța. Acest vânt bătea încă din toamnă. Însă Guvernul și Partidul au găsit un înlocuitor competent abia la sfârșitul lunii decembrie. Acesta se numește Tudor Nădrag, a fost primar la Hârșova din partea PDL și PSD, și este chiar personajul care a găsit, cu inspirație divină, locul mănăstirii din Canarale.

  Studii pe bandă rulantă

  Tudor Nădrag

  Nădrag este născut în anul 1954 în comuna Ciobanu. În anul 2008, a candidat pentru funcția de primar al localității Hârșova și a câștigat în fața liberalului Ionel Chiriță. Potrivit CV-ului publicat în 2008, Nădrag absolvise Liceul Teoretic din Hârșova în anul 1973. Între 1973 și 1982, a lucrat ca strungar la Comet Hârșova, iar mai apoi, între 1983 și 1993, ca tehnician. În perioada 1993-1997 a fost director la Gospodărie Comunală SA Hârșova. După ce a devenit primar, în ciuda vârstei înaintate, acesta s-a înscris la două universități, private și cam fantomatice, obținând diplome de licență în management și administrarea afacerilor. Deși devenit intelectual cu acte, a pierdut alegerile din 2016. Studiile efectuate între timp au contat mai puțin în fața scandalurilor. Însă contează acum din plin, de vreme ce a fost numit la conducerea APM. (Sursa: ordinea.ro)

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -