sâmbătă, 27 februarie, 2021
9.7 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Tulcea Carasul proaspăt dăunează grav... libertății

Carasul proaspăt dăunează grav… libertății

Carasul proaspăt dăunează grav… libertății

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Poliţiştii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au descoperit doi cetăţeni români, care transportau, cu o ambarcațiune tip lotcă, cantitatea de 155 kilograme peşte, pentru care aceștia nu deţineau documente legale.

În data de 02.01.2018, în jurul orei 11.00, o echipă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și inspectori din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a efectuat un control asupra a două persoane aflate într-o ambarcațiune tip lotcă, din zona lacului Razelm, județul Tulcea.

Astfel, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetatenii romani B.I., în vârstă de 42 de ani și C.G., în vârstă de 40 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea

De asemenea, lucrătorii noştri au descoperit, în ambarcațiune, cantitatea totală de 155 kilograme peşte, din specia caras, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -