duminică, 28 februarie, 2021
5 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Constanța CONSTANȚA / Spitalul de urgență și Revelionul 2018

CONSTANȚA / Spitalul de urgență și Revelionul 2018

CONSTANȚA / Spitalul de urgență și Revelionul 2018

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Constănţenii şi turiştii aflaţi la sfârşit de an la malul mării sunt invitaţi să petreacă Revelionul 2018 în Piaţa Ovidiu, într-o atmosferă incendiară, alături de artişti de renume – Dan Helciug, Mihail, Viţa de Vie, Spitalul de Urgenţă şi trupe de dans. La trecerea dintre ani, cei prezenţi vor admira un spectacol de artificii ce va fi dublat de un impresionant show de lasere.

”Aşa cum deja cred că s-au obişnuit constănţenii, organizăm revelionul în Piaţa Ovidiu. Îi invit în număr cât mai mare, vremea se anunţă bună, temperaturi pozitive, avem trupe bune, îl avem pe Adi Despot cu Viţa de Vie, îl avem pe Dan Helciug cu Spitalul de Urgenţă, avem, din ce am înţeles, şi artişti locali. Bineînţeles, focul de artificii va fi cel puţin la fel de frumos ca cel de anul trecut. Îi invit pe toţi constănţenii să intrăm împreună în noul an şi sper să avem un an cel puţin la fel de bun ca anul 2017”, a declarat primarul Constanţei, Decebal Făgădău.

Zona a fost deja amenajată pentru un spectacol de zile mari, scena este gata să-şi primească artiştii, iar show-ul este programat să înceapă pe 31 decembrie la ora 22.00. Prezentatorii, Dan Helciug şi Dan Cojocaru, vor introduce mai întâi trupa de dans „Street Dance”. Zece minute mai târziu, pe scena va urca Tranda. Pe numele său adevărat Costin Trandafir, Tranda este unul dintre artiştii din Constanţa care a reuşit să strângă milioane de vizualizări în online cu videoclipurile sale. Are piese cu Smiley şi Grasu XXL sau Sore şi urmează să lanseze noul său album „Nord”.

Petrecere „De-a Dura”

La ora 22.45, trupa Viţa de Vie schimbă ritmul către Rock Alternativ. Din 1996 până azi, artiştii au lansat nouă albume. La Revelionul din Constanţa, vor răsuna şi piese precum „Haihui” sau „De-a Dura” – ultimele lansate de trupă. Începând cu ora 23.25, Mihail îşi începe evoluţia la Revelionul 2018. Artistul basarabean şcolit şi la Cluj a devenit celebru cu piesa „Mă ucide ea”. Mai nou a lansat melodii în limba engleză.

Numărătoarea inversă începe la ora 23.55 odată cu un show de lasere şi proiecţie pe clădirea Muzeului de Istorie şi Arheologie Constanţa. Focul de artificii care debutează la miezul nopţii va fi lansat din parcarea de pe strada Lebedei din Constanţa. Timp de 10 minute, spectatorii se vor delecta cu un show de lumină şi culoare.

După miezul nopţii, pe scena Revelionului 2018 urcă trupa Spitalul de Urgenţă alături de Dan Helciug. Înfiinţată în anul 2000, formaţia care oscilează între pop şi etno-rock va încânta constănţenii până spre ora 1.00.

Condiţii de siguranţă

Potrivit Primăriei Municipiului Constanţa, pentru realizarea accesului în condiţii de siguranţă a tuturor participanţilor la eveniment, circulaţia autovehiculelor în zona peninsulară va fi restricţionată, urmând ca oprirea, parcarea şi staţionarea oricărui autovehicul să fie interzise în perimetrul de siguranţă delimitat de străzile Sulmona şi Adrian Rădulescu. Riveranii vor avea obligativitatea de a parca autoturismele în parcările amenajate situate în apropierea, dar în exteriorul perimetrului de siguranţă. Restricţia se aplică începând din 31 decembrie ora 18.00 până la 1 ianuarie, la ora 2.00.

Transportul persoanelor care doresc să participe la eveniment va fi asigurat de către mijloacele de transport în comun ale RATC.

Aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanţa în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa, ISU Constanţa şi agenţi ai firmelor de pază, vor asigura ordinea şi siguranţa publică, pe timpul spectacolului. La „Revelion 2018” se estimează participarea a peste 10.000 de constănţeni.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

ARTICOLE DE TOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -