luni, 1 martie, 2021
3.7 C
Buzău

Cine va concerta de REVELION 2018 la Galaţi

EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Galați Cine va concerta de REVELION 2018 la Galaţi

Cine va concerta de REVELION 2018 la Galaţi

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

Petrecere publică pe platoul de la Sala Sporturilor. Un spectacol pirotehnic de 15 minute, recitaluri oferite de Alex Velea şi Grasu XXL, un DJ, o formaţie de pop-operă şi un prezentator profesionist care să anime atmosfera, acesta va fi „meniul” de distracţie în noaptea de Revelion, la petrecerea publică organizată pe platoul Sălii Sporturilor.

Primăria municipiului Galaţi a anunţat ieri că firma bucureşteană Mattman Music SRL a câştigat contractul pentru ”Servicii de organizare a evenimentului Revelion 2018” cu o ofertă financiară de 165.555 lei fără TVA. Reamintim că valoarea estimată a achiziţiei a fost de 168.067 de lei fără TVA, bani de la bugetul local, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut.

Programul de distracţie

Potrivit programului transmis de Primăria Galaţi, petrecerea publică va începe la ora 22,00, cu un DJ, iar pe toată durata evenimentului un prezentator profesionist va întreţine atmosfera de petrecere. De la ora 23,00, gălăţenii vor avea parte de 15 minute de pop-operă, oferite de o formaţie al cărei nume nu a fost încă dezvăluit. De la 23,15 şi până la miezul nopţii, Grasu XXL va fi în recital pentru gălăţeni. Un foc de artificii de un sfert de oră va marca intrarea în Noul An. La 00,15 şi până la 01,00, scena îi va aparţine lui Alex Velea. Şi, dacă nu se dau duşi acasă, gălăţenii vor avea parte de încă o jumătate de oră cu un DJ.

Revelionul pensionarilor

Tot la Galaţi, Primăria va organiza ”Revelionul pensionarilor”. Petrecerea va avea loc la Patinoarul artificial ”Dunărea”, iar în preţul biletului sunt incluse masa festivă şi diverse momente artistice.

”Revelionul pensionarilor va avea loc la Patinoarul artificial Dunărea din Galaţi iar intrarea la petrecere se va face începând cu ora 20.00. În noaptea trecerii dintre ani invitaţii se vor bucura de un concert susţinut de trupa Jampa şi Cristina Vasopol, momente de prezentare a unor obiceiuri şi datini populare oferite de artiştii teatrului, recital muzică populară susţinut de Paul Buţa, iar invitatul special al serii va fi Ion Suruceanu. Pentru cei care vor veni la eveniment însoţiţi de copii – accesul acestora în sală se va face doar pe bază de bilet”, a arătat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Pentru petrecerea de Anul Nou de la Patinoarul Dunărea, Primăria Galaţi a vândut 900 de bilete. Un tichet a costat 80 de lei, iar municipalitatea a suportat 55 de lei din preţul biletului.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...