joi, 23 ianuarie, 2020

Ai un pont? Sună-ne acum! Suntem tot timpul pe fază!

+40 755 977 819

1 C
Buzău
joi, 23 ianuarie, 2020

Dumnezeul legumelor din PSD Buzău și matrioșka mincinoșilor: fake news, manipulare, populism. Ori despre cum PSD, un partid de hoți, face campanii de presă...

Costel Vânătoru nu mai e! Deși au existat campanii de presă cu tot registrul genurilor jurnalistice: știri, anchete, reportaje, interviuri, talkshow-uri, editoriale, comentarii, analize,...

Cele 5 mari urgențe ale Guvernului Orban. De la presiunea pentru creionarea unui buget sustenabil pentru 2020, până la întărirea statului de drept

Guvernul Orban are câteva puncte fierbinți pe care ar trebui să le rezolve în perioada următoare, de la presiunea pentru creionarea unui buget sustenabil...
OPINII ANU' ȘI CANCANU'! Războiul PSD cu dușmanu' de clasă și extratereștrii

ANU’ ȘI CANCANU’! Războiul PSD cu dușmanu’ de clasă și extratereștrii

Marcel Ciolacu, impostorul de la vârful PSD. Conform certificatului utilizat de Ciolacu, în Buzău a existat revoluție....

Când a devenit Marcel Ciolacu luptător cu rol determinant în evenimentele din decembrie 1989? În decembrie 1989? Sau puțin...

Anca Alexandrescu, femeia care reprezenta interfața lui Liviu Dragnea la Guvernul Dăncilă, s-a întors! Fosta consilieră a...

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, a fost văzută luni, la Palatul Parlamentului. Conform unor surse din...

Gabriel Oprea, în stafful PSD. Cum a ajuns fesul „interesului național”, purtat șmecherește de o asociație obscură...

Gabriel Oprea și-a premeditat revenirea în PSD, pe ușa din dos, înființând, la finalul lunii mai 2019, o asociație...

TOPUL DE AZI

Barajul Siriu, o catastrofă din ce în ce mai iminentă. Ori despre un eventual Dam Vajont românesc și nesimțirea celor care conduc destinele acestei țări

Conform unui scenariu privind o eventuală catastrofă produsă la Barajul Siriu, la o ruptură a barajului cu o breșă...

Clanurile interlopilor din Brăila. O inedită hartă a zonelor de influență şi a afacerilor controlate de acestea

De la Revoluție încoace, municipiul Brăila şi-a consolidat an de an „reputația” de cel mai interlop oraș din România,...

Carmen Adriana Ichim, o DĂNCILĂ înfiptă cu sula în fruntea JUDEȚULUI BUZĂU, informează: TOT ce se scrie de RĂU despre BARAJUL SIRIU e FAKE NEWS! Planul secret al dănciloaiei de la Buzău

Credeați că e proastă? Nuuu! Carmen Adriana Ichim, prefectul județului Buzău, e și proastă și nimfomană! Așadar, și-a chemat...
GEORGE LIXANDRU
GEORGE LIXANDRUhttps://expresssud-est.ro/
Nu te întreba de ce ți-e dor de acasă – întreabă-te ce trebuie să faci ca să fii acasă şi pune-te pe treabă. Deoarece României îi trebuie oameni care SUNT acasă și plini de viaţă.
Pe vremea când eram prea tineri ca să ne dăm seama ce ne coc duşmanii, Partidul s-a luptat eroic cu moșierii și mai ales cu trimișii acestora care veniseră să orchestreze “luarea înapoi a moșiilor”; Partidul a ţinut cu dinții de dreptul nostru suveran de mâncători de salam cu soia de a nu fi seduși de “Raţiu și Câmpeanu / Să treacă oceanul!”.

Tot Partidul ne-a ferit de cuplul canibal Coposu-Doina Cornea, care îşi dorea, în mod pervers, să ne confiște nobilele idealuri ale socialismului. Ca o expresie a sacrificiului suprem, Partidul ne-a ferit de molima alegerilor libere în 1990, împiedicând cedarea în fața bătrânilor liberali și țărăniști, care tipăreau bani în subsolurile sediilor partidelor istorice sau distribuiau droguri și blue jeans printre manifestanții drogaţi din Piaţa Universităţii.

Acelaşi Partid ne-a protejat, încă din decembrie 1990, de contactul impurificator cu regele Mihai, care oricum nu era o soluţie că era prea bătrân (avea pe atunci matusalemica vârstă de 69 de ani și urma să mai trăiască încă 27 de ani!).

Cu bunătate și grijă părintească, Partidul a ferit întreprinderile româneşti de molima privatizării, preferând să distrugă cu mâna proprie (a guvernelor Roman și Văcăroiu), strung după strung, transformator după transformator, decât sa le predea cotropitorilor capitaliști.

Partidul a avut grijă și de pământul agricol, care nu trebuia să ajungă din nou pe mâna “moșierilor”, ci să rămână al “specialiştilor agricoli”, astfel încât am ajuns acum să importam cartofi din Grecia și ceapă din Franţa…

Partidul ne-a apărat și de americanii cei hrăpăreți; în acest scop, Partidul a dat o mare lovitură de istorie când a reuşit performanța uriaşă de a încheia un tratat de prietenie cu URSS, cu doar câteva clipe înainte de dezmembrarea acesteia.

E drept că, după zeci de ani, acelaşi Partid a început să ne apere de ruşi și, în acest scop, a început să cumpere rachete americane. Dar nu, nu este o inconsecvență a Partidului; de fapt, noi nu suntem suficient de experimentați pentru a înțelege profunzimile strategiei Partidului.

Marele Război de Apărare a Patriei împotriva agresorului Soros

Ei bine, după aproape trei decenii de protecţie glorioasă, Partidul continuă să ne apere, uneori chiar cu preţul vieţii politice a marilor bărbaţi de stat din Partid: nu mai departe de anul trecut, Partidul ne-a condus cu vitejie în Marele Război de Apărare a Patriei împotriva agresorului Soros.

Acesta din urmă, într-un asalt global împotriva fragedelor democraţii estice, a cutezat să atace frontierele noastre, beneficiind de serviciile coloanei a V-a din interior (fiul său, cu numele puţin schimbat, în Cioloş!), dar a fost respins, apelând la ideea “războiului întregului popor”, în bătălia finală din 11 Decembrie 2016.

Au căzut jertfa, încă din 2015, pe altarul luptei pentru independență, căpitanul Victor de la Târgu Jiu și pârcălabul Gabi de la intendență, fie-le ţărâna politică uşoară…

Abia întors în cetatea de scaun, Partidul a fost atacat de omuleții verzi; pentru că în războiul clasic, purtat pe calea urnelor, nu poate învinge, duşmanul a trecut la războiul hibrid sau chiar, și mai sofisticat, a adoptat tactica amenințărilor hibride.

Ceata lui Liviu de Belina

Astfel, armate impresionante, câtă frunza și iarbă, de multinaţionale, bănci, corporatiști, procurori, IMM-uri, economiști, finanțiști, bruxellezi, ambasadori, ziarişti, liber-profesionişti, programatori, taximetriști și cine mai ştie care alţii au lovit cu sete în ordinea de partid și de stat.

Pentru a face față cu succes, Partidul și-a mobilizat și el forțele de elită: tocmai de la moșia sa de la Slatina a fost adus generalul sub control judiciar Darius Lingou de Aur, iar sub camuflaj a venit și marele vistiernic Florin.

Cu toate acestea, principalele căpetenii ale Partidului au rămas aceleaşi: paharnicul Mihai Frunte Creață din Brăila, marea jupâniță Olga a Băniei Olteniei, jupâneasa roz Gabriela din Voluntari și nelipsita Coana Sevil, aceasta adevărată jupâneasă Ilisafta a banilor publici.

Deşi Partidul era plin de eroi, comandantul Sorin din regimentul Victoria a trădat și a clipit către armatele de sorosiști care ii asediau reduta; marele voievod Liviu de Belina a lovit însă fulgerător și trădătorul Sorin a fost marginalizat la Editura Tehnică, aaa pardon, la ANCOM, locul unui exil dureros, într-o colivie de aur și smaralde.

Dușmănoasa economie de piaţă a fost pusă cu botul pe labe

Prima mare victorie în noul război împotriva amenințărilor hibride a fost cea din lupta cu nemiloasa acciză la carburanți: aceasta a fost pusă cu botul pe labe și readusă la nivelul impus de fostul căpitan Victor de la Târgu Jiu. A urmat apoi nimicirea puternicului ROBOR, care a fost scos din bârlogul său și readus la cotele demult apuse ale guvernării aceluiași căpitan Victor.

Acum, Partidul a reuşit, pe final de an, să învingă forțele reunite ale fondurilor de investiţii străine și cele ale micilor investitori locali, desființând nedreptul regim al guvernanței corporatiste din companiile deţinute majoritar de stat.

Vă daţi seama, perfizii omuleți verzi se infiltraseră în Transgaz și Transelectrica și declanșau acţiuni hibride precum profituri și dividende, sabotând astfel efortul Guvernului de a goli de bani și ultimele companii de stat rămase!

De asemenea, dușmănoasa economie de piaţă a fost în fine pusă cu botul pe labe: paharnicul Mihai Frunte Creață a născocit o companie de stat care să se ocupe de comerţul exterior, adică să dijmuiască firmele (toate private) care exportă, importă sau investesc peste hotare.

Este, probabil, o dulce aducere aminte a perioadei Voievodului Executat Nicolae I-ul, când comerţul exterior nu era accesibil civililor incompetenți.

Strategia de luptă a Partidului

Trebuie amintită aici și contribuţia remarcabilă a strategiei de luptă a Partidului: pentru ca duşmanul să nu poată să-și aducă maşinile de luptă sofisticate (probabil finanțate de perfidul Soros), s-a blocat total construcţia de autostrăzi și căi ferate, astfel încât inamicul să rămână blocat pe DN-urile cu o singură bandă pe sens, pentru a permite Partidului să atace pe rând regimentele răspândite ale inamicilor.

Un rol deosebit de valoros l-a avut și marele cărturar Liviu Genunche, autor al unor istorice manuale de strategie și tactică a Educației Fizice de Partid, secondat de către prea-înțeleapta Ecaterina cea Mare, autoarea glorioasei victorii împotriva cotropitorilor Bacalaureat și Masterat.

La fel de valoroși s-au dovedit a fi și neîntrecuții poeți de Partid, cu-ale lor 3 Antene puse una peste alta și conduși de către Mircea Pumn de Fier și Minte Mică și de către Mihai cel Pios, cu glas lingușitor, ajutați în tranşee de o armată bine hrănită de morse competente.

Odiosul buget al Bucureștiului

Ei, dar războiul cu omuleții verzi se desfășoară și în Bucureşti, în cetatea de scaun, acolo unde jupânița Gabi cu Mantie Roz se luptă vitejește cu firmele private, cu aplicațiile online și alte surse de zgomot ale războiului hibrid.

Prima victimă a priceperii sus-numitei jupânițe a fost chiar odiosul buget al Bucureștiului, amputat de vreo treime, în vederea înființării unor firme mamut (pentru orice, de la curăţenie la publicitate, dar mai ales pentru angajarea șoșonarilor, temutul corp de elită al respectatului Partid).

Acum se chinuie să se apere de încercuirea jupâniței infamele aplicații online pentru taximetrie, decadente excrescențe ale progresului tehnologic utilizat de programatorii anonimi care distrug icoana blânzilor consumatori de seminţe, armata tradițională a batalionului de Partid “taximetriștii”.

Ce bine ne este! Aşa ne trebuie.

După trei decenii de război hibrid, Partidul se pare că a ieşit întărit: puterea i-a crescut, iar armatele i s-au dublat; oștirile sale devin din ce în ce mai călite în luptă și pricepute, astfel încât tacticile viclene ale judecătorilor sau procurorilor sunt dejucate din fașă, ambasadorii cei obraznici sunt întâmpinați cu valuri de indignare, iar mașinăria de luptă a Occidentului este paralizată, asistând neputincioasă la victoriile din ce în ce mai dese ale Partidului.

Peste toată România s-a revărsat o bunăstare generală, de ne vine să chiuim de fericire, măsurând creşterea economică și salariile cât inflația de mari. Ce bine ne este! Aşa ne trebuie.

1 COMENTARIU

  1. CEI CARE AU PUS MANA PE NOI SI TARA, SANT CONVINSA, SANT COPIII SI NEPOTII MILITIENILOR SI SECURISTILOR, CARE LA RANDUL LOR AU PRADAT DE LA BURGHEZI, MOSIERI, IAR CARTILE PE CARE LE-AU GASIT LA ACESTEA, IN LOC SA LE OFERE NEPOTILOR SA LE CITEASCA LE-AU PUS PE FOC, M-A URMARIT TOATA TINERETEA UN EPISOD POVESTIT DE UN MILITIAN CARE POVESTEA ASTA; AVEA 4 CLASE PRIMARE, NU L-AM LASAT SA IA GUTUI DIN GUTUIUL NOSRTU DEOARECE NU CERUSE VOIE, MI-A SPUS CA ORI CUM EL NU MANANCA, CA E PROST DE GURA CA MA-SA. EL, SARACU, ERA PROST CA EA.

Ți-a plăcut articolul? Scrie un comentariu!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

joi, 23 ianuarie, 2020
Buzău
nori împrăștiați
1 ° C
1 °
1 °
55 %
5.1kmh
40 %
joi
7 °
vin
6 °
sâm
7 °
Dum
8 °
lun
9 °

EDITORIAL

Dumnezeul legumelor din PSD Buzău și matrioșka mincinoșilor: fake news, manipulare, populism. Ori despre cum PSD, un partid de hoți, face campanii de presă pe banii noștri, pentru ca să „strigă” și gura lui hoții!

Costel Vânătoru nu mai e! Deși au existat campanii de presă cu tot registrul genurilor jurnalistice: știri, anchete, reportaje, interviuri, talkshow-uri, editoriale, comentarii, analize, în cele mai multe cazuri produse și difuzate, din păcate, fără regulile și valorile deontologiei jurnalistice, dintre care cele mai importante sunt obiectivitatea, imparțialitatea și preponderența interesului public față de cel privat, Costel Vânătoru NU...

NEWS

Pe ce mai dau banii primarii din Constanța, Buzău, Galați și alte orașe din sud-estul României. Apa caldă şi căldura, gropile și noroaiele mai...

E greu cu apa caldă şi căldura, iar gropile și noroaiele mai pot aștepta. Dar, când vine vorba despre luminițele de Crăciun, primăriile conduse...

Dacă sunteți în Constanța de sărbători, nu ratați o vizită la Microrezervația de la malul mării. Iată programul de vizitare de la Complexul Muzeal de...

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii are program și în extrasezon, iar tarifele sunt excelente pentru vizitatorii din Constanța și nu numai. Complexul Muzeal de...

Să-ți pui comuna pe harta sufletului unui copil. Zeci de îngeri de la școlile din comuna Cislău, județul Buzău, s-au întrecut la festivalul „Colindele...

Să-ți pui comuna pe care o păstorești de treizeci de ani pe harta sufletului unui copil nu e puțin lucru. Iar lucrul ăsta îl...

Marcel Ciolacu, impostorul de la vârful PSD. Conform certificatului utilizat de Ciolacu, în Buzău a existat revoluție. Conform Parchetului Militar, în Buzău a fost...

Când a devenit Marcel Ciolacu luptător cu rol determinant în evenimentele din decembrie 1989? În decembrie 1989? Sau puțin mai târziu, în ’90, când...

Dumnezeul legumelor din PSD Buzău și matrioșka mincinoșilor: fake news, manipulare, populism. Ori despre cum PSD, un partid de hoți, face campanii de presă...

Costel Vânătoru nu mai e! Deși au existat campanii de presă cu tot registrul genurilor jurnalistice: știri, anchete, reportaje, interviuri, talkshow-uri, editoriale, comentarii, analize,...

un hohot de râs
oameni pamflet

Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung. Donează 2 euro lunar prin SMS la 8844 cu textul SALVEZ.

S-ar putea să-ți placă și:
EXPRESS SUD-EST

ÎMPREUNĂ CONSTRUIM JURNALISMUL DE CARE ROMÂNIA ARE NEVOIE!

Ai citit acest articol deoarece niște ziariști idealiști s-au încăpățânat să creadă că își pot face meseria fără patroni și fără interese ascunse. EXPRESS SUD-EST este o publicație care se autofinanțează din publicitate și din donațiile cititorilor. Ne poți susține.