sâmbătă, 28 noiembrie, 2020
4.8 C
Buzău
sâmbătă, 28 noiembrie, 2020
4.8 C
Buzău
Ești aici EXPRESS SUD-EST ANU' ȘI CANCANU'! Războiul PSD cu dușmanu' de clasă și extratereștrii

ANU’ ȘI CANCANU’! Războiul PSD cu dușmanu’ de clasă și extratereștrii

SPECIAL

Petre Emanoil Neagu: NU există cale de întoarcere. Trebuie să câștigăm un nou mandat, pentru că anul viitor va fi un an de foc...

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, vorbește, într-un amplu interviu acordat EXPRESS SUD-EST, despre activitatea sa în cadrul...

Claudiu Voicu, trompeta cu jeg de Mocanu, vrea să fericească pe veci orașul Pătârlagele, să-l ducă la loc cu verdeață. Ori despre un altfel...

Desigur, știrea poate părea a fi una falsă, ticluită în laboratoarele perfidului PSD/Pro România, ca să bage spaima sau...

Stelian Ion de la USR, fratele de cruce penală al lui Radu Mazăre. Ce legătură există între candidatul USR la Primăria Constanța și fostul...

O serie de dezvăluiri incendiare prezintă culisele politicii românești. Un episod incredibil se petrece la Constanța unde USR-istul Stelian...
George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!
Pe vremea când eram prea tineri ca să ne dăm seama ce ne coc duşmanii, Partidul s-a luptat eroic cu moșierii și mai ales cu trimișii acestora care veniseră să orchestreze „luarea înapoi a moșiilor”; Partidul a ţinut cu dinții de dreptul nostru suveran de mâncători de salam cu soia de a nu fi seduși de „Raţiu și Câmpeanu / Să treacă oceanul!”.

Tot Partidul ne-a ferit de cuplul canibal Coposu-Doina Cornea, care îşi dorea, în mod pervers, să ne confiște nobilele idealuri ale socialismului. Ca o expresie a sacrificiului suprem, Partidul ne-a ferit de molima alegerilor libere în 1990, împiedicând cedarea în fața bătrânilor liberali și țărăniști, care tipăreau bani în subsolurile sediilor partidelor istorice sau distribuiau droguri și blue jeans printre manifestanții drogaţi din Piaţa Universităţii.

Acelaşi Partid ne-a protejat, încă din decembrie 1990, de contactul impurificator cu regele Mihai, care oricum nu era o soluţie că era prea bătrân (avea pe atunci matusalemica vârstă de 69 de ani și urma să mai trăiască încă 27 de ani!).

Cu bunătate și grijă părintească, Partidul a ferit întreprinderile româneşti de molima privatizării, preferând să distrugă cu mâna proprie (a guvernelor Roman și Văcăroiu), strung după strung, transformator după transformator, decât sa le predea cotropitorilor capitaliști.

Partidul a avut grijă și de pământul agricol, care nu trebuia să ajungă din nou pe mâna „moșierilor”, ci să rămână al „specialiştilor agricoli”, astfel încât am ajuns acum să importam cartofi din Grecia și ceapă din Franţa…

Partidul ne-a apărat și de americanii cei hrăpăreți; în acest scop, Partidul a dat o mare lovitură de istorie când a reuşit performanța uriaşă de a încheia un tratat de prietenie cu URSS, cu doar câteva clipe înainte de dezmembrarea acesteia.

E drept că, după zeci de ani, acelaşi Partid a început să ne apere de ruşi și, în acest scop, a început să cumpere rachete americane. Dar nu, nu este o inconsecvență a Partidului; de fapt, noi nu suntem suficient de experimentați pentru a înțelege profunzimile strategiei Partidului.

Marele Război de Apărare a Patriei împotriva agresorului Soros

Ei bine, după aproape trei decenii de protecţie glorioasă, Partidul continuă să ne apere, uneori chiar cu preţul vieţii politice a marilor bărbaţi de stat din Partid: nu mai departe de anul trecut, Partidul ne-a condus cu vitejie în Marele Război de Apărare a Patriei împotriva agresorului Soros.

Acesta din urmă, într-un asalt global împotriva fragedelor democraţii estice, a cutezat să atace frontierele noastre, beneficiind de serviciile coloanei a V-a din interior (fiul său, cu numele puţin schimbat, în Cioloş!), dar a fost respins, apelând la ideea „războiului întregului popor”, în bătălia finală din 11 Decembrie 2016.

Au căzut jertfa, încă din 2015, pe altarul luptei pentru independență, căpitanul Victor de la Târgu Jiu și pârcălabul Gabi de la intendență, fie-le ţărâna politică uşoară…

Abia întors în cetatea de scaun, Partidul a fost atacat de omuleții verzi; pentru că în războiul clasic, purtat pe calea urnelor, nu poate învinge, duşmanul a trecut la războiul hibrid sau chiar, și mai sofisticat, a adoptat tactica amenințărilor hibride.

Ceata lui Liviu de Belina

Astfel, armate impresionante, câtă frunza și iarbă, de multinaţionale, bănci, corporatiști, procurori, IMM-uri, economiști, finanțiști, bruxellezi, ambasadori, ziarişti, liber-profesionişti, programatori, taximetriști și cine mai ştie care alţii au lovit cu sete în ordinea de partid și de stat.

Pentru a face față cu succes, Partidul și-a mobilizat și el forțele de elită: tocmai de la moșia sa de la Slatina a fost adus generalul sub control judiciar Darius Lingou de Aur, iar sub camuflaj a venit și marele vistiernic Florin.

Cu toate acestea, principalele căpetenii ale Partidului au rămas aceleaşi: paharnicul Mihai Frunte Creață din Brăila, marea jupâniță Olga a Băniei Olteniei, jupâneasa roz Gabriela din Voluntari și nelipsita Coana Sevil, aceasta adevărată jupâneasă Ilisafta a banilor publici.

Deşi Partidul era plin de eroi, comandantul Sorin din regimentul Victoria a trădat și a clipit către armatele de sorosiști care ii asediau reduta; marele voievod Liviu de Belina a lovit însă fulgerător și trădătorul Sorin a fost marginalizat la Editura Tehnică, aaa pardon, la ANCOM, locul unui exil dureros, într-o colivie de aur și smaralde.

Dușmănoasa economie de piaţă a fost pusă cu botul pe labe

Prima mare victorie în noul război împotriva amenințărilor hibride a fost cea din lupta cu nemiloasa acciză la carburanți: aceasta a fost pusă cu botul pe labe și readusă la nivelul impus de fostul căpitan Victor de la Târgu Jiu. A urmat apoi nimicirea puternicului ROBOR, care a fost scos din bârlogul său și readus la cotele demult apuse ale guvernării aceluiași căpitan Victor.

Acum, Partidul a reuşit, pe final de an, să învingă forțele reunite ale fondurilor de investiţii străine și cele ale micilor investitori locali, desființând nedreptul regim al guvernanței corporatiste din companiile deţinute majoritar de stat.

Vă daţi seama, perfizii omuleți verzi se infiltraseră în Transgaz și Transelectrica și declanșau acţiuni hibride precum profituri și dividende, sabotând astfel efortul Guvernului de a goli de bani și ultimele companii de stat rămase!

De asemenea, dușmănoasa economie de piaţă a fost în fine pusă cu botul pe labe: paharnicul Mihai Frunte Creață a născocit o companie de stat care să se ocupe de comerţul exterior, adică să dijmuiască firmele (toate private) care exportă, importă sau investesc peste hotare.

Este, probabil, o dulce aducere aminte a perioadei Voievodului Executat Nicolae I-ul, când comerţul exterior nu era accesibil civililor incompetenți.

Strategia de luptă a Partidului

Trebuie amintită aici și contribuţia remarcabilă a strategiei de luptă a Partidului: pentru ca duşmanul să nu poată să-și aducă maşinile de luptă sofisticate (probabil finanțate de perfidul Soros), s-a blocat total construcţia de autostrăzi și căi ferate, astfel încât inamicul să rămână blocat pe DN-urile cu o singură bandă pe sens, pentru a permite Partidului să atace pe rând regimentele răspândite ale inamicilor.

Un rol deosebit de valoros l-a avut și marele cărturar Liviu Genunche, autor al unor istorice manuale de strategie și tactică a Educației Fizice de Partid, secondat de către prea-înțeleapta Ecaterina cea Mare, autoarea glorioasei victorii împotriva cotropitorilor Bacalaureat și Masterat.

La fel de valoroși s-au dovedit a fi și neîntrecuții poeți de Partid, cu-ale lor 3 Antene puse una peste alta și conduși de către Mircea Pumn de Fier și Minte Mică și de către Mihai cel Pios, cu glas lingușitor, ajutați în tranşee de o armată bine hrănită de morse competente.

Odiosul buget al Bucureștiului

Ei, dar războiul cu omuleții verzi se desfășoară și în Bucureşti, în cetatea de scaun, acolo unde jupânița Gabi cu Mantie Roz se luptă vitejește cu firmele private, cu aplicațiile online și alte surse de zgomot ale războiului hibrid.

Prima victimă a priceperii sus-numitei jupânițe a fost chiar odiosul buget al Bucureștiului, amputat de vreo treime, în vederea înființării unor firme mamut (pentru orice, de la curăţenie la publicitate, dar mai ales pentru angajarea șoșonarilor, temutul corp de elită al respectatului Partid).

Acum se chinuie să se apere de încercuirea jupâniței infamele aplicații online pentru taximetrie, decadente excrescențe ale progresului tehnologic utilizat de programatorii anonimi care distrug icoana blânzilor consumatori de seminţe, armata tradițională a batalionului de Partid „taximetriștii”.

Ce bine ne este! Aşa ne trebuie.

După trei decenii de război hibrid, Partidul se pare că a ieşit întărit: puterea i-a crescut, iar armatele i s-au dublat; oștirile sale devin din ce în ce mai călite în luptă și pricepute, astfel încât tacticile viclene ale judecătorilor sau procurorilor sunt dejucate din fașă, ambasadorii cei obraznici sunt întâmpinați cu valuri de indignare, iar mașinăria de luptă a Occidentului este paralizată, asistând neputincioasă la victoriile din ce în ce mai dese ale Partidului.

Peste toată România s-a revărsat o bunăstare generală, de ne vine să chiuim de fericire, măsurând creşterea economică și salariile cât inflația de mari. Ce bine ne este! Aşa ne trebuie.

Statistici Covid-19

Country/Region
Confirmed cases
Deaths
Recovered
Active cases
USA
13,472,009
271,136
7,948,659
5,252,214
India
9,364,241
136,401
8,773,103
454,737
Brazil
6,238,350
171,998
5,536,524
529,828
Russia
2,242,633
39,068
1,739,470
464,095
France
2,196,119
51,914
159,915
1,984,290
Spain
1,646,192
44,668
0
1,601,524
UK
1,605,172
58,030
0
1,547,142
Italy
1,564,532
54,363
720,861
789,308
Argentina
1,407,277
38,216
1,235,257
133,804
Colombia
1,290,510
36,214
1,189,499
64,797
Mexico
1,090,675
104,873
803,581
182,221
Germany
1,033,002
16,255
711,000
305,747
Poland
973,593
16,746
538,273
418,574
Peru
958,324
35,839
888,815
33,670
Iran
935,799
47,486
648,831
239,482
South Africa
781,941
21,378
722,876
37,687
Ukraine
709,701
12,093
335,135
362,473
Belgium
570,829
16,339
37,238
517,252
Chile
548,941
15,322
523,792
9,827
Iraq
548,821
12,200
478,537
58,084
Turkey
548,244
13,191
392,616
142,437
Indonesia
527,999
16,646
441,983
69,370
Czechia
516,904
8,003
437,385
71,516
Netherlands
513,325
9,326
0
503,999
Romania
465,982
11,045
335,764
119,173
Bangladesh
460,619
6,580
375,885
78,154
Philippines
427,797
8,333
388,062
31,402
Pakistan
392,356
7,942
337,553
46,861
Canada
360,886
11,923
288,014
60,949
Saudi Arabia
356,911
5,870
346,023
5,018
Morocco
345,276
5,689
294,036
45,551
Israel
333,802
2,839
321,346
9,617
Switzerland
318,290
4,597
222,100
91,593
Portugal
290,706
4,363
206,275
80,068
Austria
275,661
3,018
210,697
61,946
Sweden
243,129
6,681
0
236,448
Nepal
230,723
1,454
211,186
18,083
Jordan
210,709
2,626
142,710
65,373
Hungary
204,708
4,516
54,021
146,171
Ecuador
189,534
13,358
164,009
12,167
UAE
166,502
569
153,449
12,484
Serbia
163,035
1,484
31,536
130,015
Panama
161,744
3,030
142,046
16,668
Bolivia
144,494
8,943
121,050
14,501
Dominican Republic
142,653
2,328
114,317
26,008
Kuwait
142,195
875
135,889
5,431
Japan
142,068
2,074
120,259
19,735
Bulgaria
139,955
3,680
46,740
89,535
Qatar
138,477
237
135,651
2,589
Costa Rica
137,093
1,690
84,991
50,412
Armenia
133,594
2,121
106,479
24,994
Belarus
133,324
1,143
111,455
20,726
Kazakhstan
130,039
1,990
116,044
12,005
Georgia
127,942
1,195
106,328
20,419
Lebanon
123,982
980
74,008
48,994
Croatia
123,693
1,655
98,465
23,573
Oman
122,579
1,391
113,856
7,332
Guatemala
121,132
4,141
109,619
7,372
Egypt
114,832
6,608
102,390
5,834
Azerbaijan
114,025
1,323
71,691
41,011
Ethiopia
108,438
1,686
67,506
39,246
Honduras
107,134
2,899
47,576
56,659
Moldova
105,852
2,269
93,028
10,555
Slovakia
104,632
798
62,094
41,740
Venezuela
101,524
888
96,402
4,234
Greece
101,287
2,102
9,989
89,196
Tunisia
93,770
3,106
68,464
22,200
Myanmar
87,977
1,887
67,588
18,502
Bosnia
86,710
2,576
51,068
33,066
Bahrain
86,515
341
84,653
1,521
China
86,501
4,634
81,582
285
Kenya
82,605
1,445
54,399
26,761
Palestine
81,890
704
62,944
18,242
Libyan Arab Jamahiriya
81,273
1,153
52,299
27,821
Paraguay
80,436
1,720
56,991
21,725
Algeria
80,168
2,372
51,946
25,850
Denmark
78,354
823
61,461
16,070
Slovenia
74,257
1,336
52,814
20,107
Uzbekistan
72,582
608
69,859
2,115
Kyrgyzstan
71,971
1,262
63,407
7,302
Ireland
71,699
2,043
23,364
46,292
Nigeria
67,220
1,171
62,686
3,363
Malaysia
63,176
354
51,314
11,508
Macedonia
59,701
1,658
36,825
21,218
Lithuania
58,212
482
14,056
43,674
Singapore
58,205
28
58,111
66
Ghana
51,379
323
50,298
758
Afghanistan
45,966
1,752
36,709
7,505
El Salvador
38,405
1,107
35,078
2,220
Albania
36,790
787
18,152
17,851
Norway
35,346
328
20,956
14,062
Montenegro
33,836
474
22,366
10,996
Luxembourg
33,409
300
24,073
9,036
S. Korea
33,375
522
27,349
5,504
Australia
27,885
907
25,585
1,393
Finland
24,307
393
16,800
7,114
Cameroon
24,117
437
22,177
1,503
Sri Lanka
22,775
107
16,656
6,012
Côte d'Ivoire
21,232
131
20,873
228
Uganda
19,588
197
8,840
10,551
Zambia
17,589
357
16,925
307
Madagascar
17,341
251
16,657
433
Sudan
16,864
1,215
9,964
5,685
Latvia
16,561
193
1,719
14,649
Senegal
16,027
332
15,582
113
Mozambique
15,506
128
13,631
1,747
Angola
15,008
342
7,697
6,969
Namibia
14,285
150
13,412
723
French Polynesia
14,096
73
4,842
9,181
Guinea
13,039
76
11,982
981
Maldives
12,933
46
11,749
1,138
DRC
12,470
333
11,495
642
Tajikistan
12,118
86
11,518
514
Estonia
11,698
109
6,974
4,615
French Guiana
11,179
70
9,995
1,114
Jamaica
10,669
251
5,953
4,465
Cabo Verde
10,626
105
10,088
433
Botswana
10,258
31
7,717
2,510
Cyprus
9,983
48
2,057
7,878
Zimbabwe
9,714
275
8,470
969
Malta
9,609
132
7,418
2,059
Haiti
9,264
232
7,951
1,081
Gabon
9,191
59
9,037
95
Mauritania
8,424
172
7,665
587
Guadeloupe
8,344
149
2,242
5,953
Cuba
8,173
133
7,554
486
Réunion
7,940
40
6,660
1,240
Syrian Arab Republic
7,635
404
3,389
3,842
Bahamas
7,496
163
5,830
1,503
Andorra
6,610
76
5,710
824
Trinidad and Tobago
6,586
118
5,710
758
Swaziland
6,362
120
5,959
283
Hong Kong
6,124
108
5,328
688
Malawi
6,024
185
5,453
386
Rwanda
5,872
47
5,397
428
Nicaragua
5,784
160
4,225
1,399
Congo
5,774
94
4,988
692
Djibouti
5,676
61
5,577
38
Belize
5,587
141
3,056
2,390
Martinique
5,413
40
98
5,275
Iceland
5,371
26
5,152
193
Suriname
5,311
117
5,187
7
Guyana
5,310
149
4,272
889
Uruguay
5,303
74
4,107
1,122
Mayotte
5,181
49
2,964
2,168
Equatorial Guinea
5,153
85
5,009
59
Central African Republic
4,913
63
1,924
2,926
Aruba
4,808
45
4,648
115
Mali
4,567
149
3,091
1,327
Somalia
4,451
113
3,417
921
Thailand
3,966
60
3,798
108
Gambia
3,731
123
3,590
18
South Sudan
3,104
61
2,954
89
Benin
2,974
43
2,579
352
Togo
2,926
64
2,401
461
Burkina Faso
2,816
68
2,579
169
Guinea-Bissau
2,422
43
2,309
70
Sierra Leone
2,410
74
1,833
503
Yemen
2,160
615
1,498
47
Curaçao
2,157
3
1,114
1,040
Lesotho
2,109
44
1,278
787
New Zealand
2,050
25
1,956
69
Chad
1,663
101
1,499
63
Liberia
1,595
83
1,343
169
San Marino
1,586
45
1,285
256
Niger
1,472
70
1,192
210
Vietnam
1,341
35
1,179
127
Liechtenstein
1,253
15
1,024
214
Channel Islands
1,218
48
960
210
Sint Maarten
1,053
25
936
92
Gibraltar
1,009
5
920
84
Sao Tome and Principe
985
17
930
38
Mongolia
760
0
347
413
Turks and Caicos Islands
748
6
705
37
Diamond Princess
712
13
659
40
Saint Martin
690
12
598
80
Burundi
681
1
575
105
Taiwan
648
7
556
85
Papua New Guinea
645
7
588
50
Comoros
610
7
585
18
Monaco
603
3
532
68
Eritrea
577
0
498
79
Tanzania
509
21
183
305
Mauritius
501
10
443
48
Faroe Islands
500
0
498
2
Bhutan
395
0
372
23
Isle of Man
369
25
338
6
Cambodia
308
0
299
9
Barbados
270
7
249
14
Cayman Islands
269
2
249
18
Saint Lucia
246
2
109
135
Bermuda
242
9
207
26
Seychelles
173
0
162
11
Caribbean Netherlands
161
3
155
3
Brunei
150
3
145
2
Antigua and Barbuda
141
4
130
7
St. Barth
127
0
94
33
Saint Vincent and the Grenadines
85
0
79
6
Dominica
85
0
63
22
British Virgin Islands
71
1
70
0
Macao
46
0
46
0
Grenada
41
0
30
11
Lao People's Democratic Republic
39
0
24
15
Fiji
38
2
33
3
New Caledonia
32
0
32
0
Timor-Leste
30
0
30
0
Holy See (Vatican City State)
27
0
15
12
Saint Kitts and Nevis
22
0
19
3
Greenland
18
0
18
0
Solomon Islands
17
0
5
12
Saint Pierre Miquelon
16
0
12
4
Falkland Islands (Malvinas)
16
0
13
3
Montserrat
13
1
12
0
Western Sahara
10
1
8
1
MS Zaandam
9
2
0
7
Marshall Islands
4
0
1
3
Anguilla
4
0
3
1
Wallis and Futuna
3
0
1
2
Samoa
2
0
0
2
Vanuatu
1
0
0
1
Updated on 28 November 2020 18:35
- Advertisement -

DE ACELAȘI AUTOR

EDITORIAL

Pensiile speciale și vladțepeșistii poporului. Despre cum să dai pe la nasul prostimii cu un pic de damf de anticorupție și, astfel, să...

Nu trebuie să te fi uitat foarte atent la demisiile amalgamate din parlament pentru a sesiza șmechereala slinoasă cu care ștabii politici, fie ai PSD ori PNL, fie ai USR, vor să prostească un popor deja prostit. Vorbesc despre demisiile alea care, cică, i-ar lăsa pe ei - parlamentarii sulii - fără pensiile speciale. Toți poartă acum fesul unei...

TOPUL DE AZI