marți, 22 septembrie, 2020
13 C
Buzău
marți, 22 septembrie, 2020
13 C
Buzău

Moțiunea de… centură. Opoziția a confirmat încă o dată că pesediștii și amicii de la ALDE centrează, și tot ei dau cu capul

Moțiunea de cenzură a căzut! În fapt, moțiunea de cenzură a PSD nu a fost o critică la adresa Guvernului, ci un pamflet interpretat...

Moțiunea de… centură. Opoziția a confirmat încă o dată că pesediștii și amicii de la...

Moțiunea de cenzură a căzut! În fapt, moțiunea de cenzură a PSD nu a fost o critică la adresa Guvernului, ci un pamflet interpretat...
Ești aici EXPRESS SUD-EST ANU' ȘI CANCANU'! Războiul PSD cu dușmanu' de clasă și extratereștrii

ANU’ ȘI CANCANU’! Războiul PSD cu dușmanu’ de clasă și extratereștrii

TOPUL DE AZI

Barajul Siriu, o catastrofă din ce în ce mai iminentă. Ori despre un eventual Dam Vajont românesc și nesimțirea celor care conduc destinele acestei...

Conform unui scenariu privind o eventuală catastrofă produsă la Barajul Siriu, la o ruptură a barajului cu o breșă...

Cine este Adrian Mocanu, deputatul care dă pe votanții săi exact atât cât valorează: o sacoșă, două cu pungi de mălai și sticle de...

Adrian Mocanu face politică de când se știe. Sunt 11 ani în care a reușit să câștige încrederea electoratului...

Adrian Tudorancea și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), un partid recent înființat, intră în bătălia pentru alegerile locale la Buzău. Cunoscutul avocat Adrian Tudorancea...

O nouă formațiune politică prinde contur la Buzău, chiar înainte de alegerile locale. Este vorba despre Alianța pentru Unirea...

Policlinica Nicolae Titulescu (fostă 23 August) din municipiul Buzău, închisă pentru dezinfecție, după confirmarea Covid-19 la medicul neurolog Dorina Murgociu / Întreg personalul a...

Policlinica Nicolae Titulescu (fostă 23 August), cea mai mare unitate de profil din Buzău, a fost închisă pentru dezinfecție, întreg...

ARTICOL SCRIS DE

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!
Pe vremea când eram prea tineri ca să ne dăm seama ce ne coc duşmanii, Partidul s-a luptat eroic cu moșierii și mai ales cu trimișii acestora care veniseră să orchestreze „luarea înapoi a moșiilor”; Partidul a ţinut cu dinții de dreptul nostru suveran de mâncători de salam cu soia de a nu fi seduși de „Raţiu și Câmpeanu / Să treacă oceanul!”.

Tot Partidul ne-a ferit de cuplul canibal Coposu-Doina Cornea, care îşi dorea, în mod pervers, să ne confiște nobilele idealuri ale socialismului. Ca o expresie a sacrificiului suprem, Partidul ne-a ferit de molima alegerilor libere în 1990, împiedicând cedarea în fața bătrânilor liberali și țărăniști, care tipăreau bani în subsolurile sediilor partidelor istorice sau distribuiau droguri și blue jeans printre manifestanții drogaţi din Piaţa Universităţii.

Acelaşi Partid ne-a protejat, încă din decembrie 1990, de contactul impurificator cu regele Mihai, care oricum nu era o soluţie că era prea bătrân (avea pe atunci matusalemica vârstă de 69 de ani și urma să mai trăiască încă 27 de ani!).

Cu bunătate și grijă părintească, Partidul a ferit întreprinderile româneşti de molima privatizării, preferând să distrugă cu mâna proprie (a guvernelor Roman și Văcăroiu), strung după strung, transformator după transformator, decât sa le predea cotropitorilor capitaliști.

Partidul a avut grijă și de pământul agricol, care nu trebuia să ajungă din nou pe mâna „moșierilor”, ci să rămână al „specialiştilor agricoli”, astfel încât am ajuns acum să importam cartofi din Grecia și ceapă din Franţa…

Partidul ne-a apărat și de americanii cei hrăpăreți; în acest scop, Partidul a dat o mare lovitură de istorie când a reuşit performanța uriaşă de a încheia un tratat de prietenie cu URSS, cu doar câteva clipe înainte de dezmembrarea acesteia.

E drept că, după zeci de ani, acelaşi Partid a început să ne apere de ruşi și, în acest scop, a început să cumpere rachete americane. Dar nu, nu este o inconsecvență a Partidului; de fapt, noi nu suntem suficient de experimentați pentru a înțelege profunzimile strategiei Partidului.

Marele Război de Apărare a Patriei împotriva agresorului Soros

Ei bine, după aproape trei decenii de protecţie glorioasă, Partidul continuă să ne apere, uneori chiar cu preţul vieţii politice a marilor bărbaţi de stat din Partid: nu mai departe de anul trecut, Partidul ne-a condus cu vitejie în Marele Război de Apărare a Patriei împotriva agresorului Soros.

Acesta din urmă, într-un asalt global împotriva fragedelor democraţii estice, a cutezat să atace frontierele noastre, beneficiind de serviciile coloanei a V-a din interior (fiul său, cu numele puţin schimbat, în Cioloş!), dar a fost respins, apelând la ideea „războiului întregului popor”, în bătălia finală din 11 Decembrie 2016.

Au căzut jertfa, încă din 2015, pe altarul luptei pentru independență, căpitanul Victor de la Târgu Jiu și pârcălabul Gabi de la intendență, fie-le ţărâna politică uşoară…

Abia întors în cetatea de scaun, Partidul a fost atacat de omuleții verzi; pentru că în războiul clasic, purtat pe calea urnelor, nu poate învinge, duşmanul a trecut la războiul hibrid sau chiar, și mai sofisticat, a adoptat tactica amenințărilor hibride.

Ceata lui Liviu de Belina

Astfel, armate impresionante, câtă frunza și iarbă, de multinaţionale, bănci, corporatiști, procurori, IMM-uri, economiști, finanțiști, bruxellezi, ambasadori, ziarişti, liber-profesionişti, programatori, taximetriști și cine mai ştie care alţii au lovit cu sete în ordinea de partid și de stat.

Pentru a face față cu succes, Partidul și-a mobilizat și el forțele de elită: tocmai de la moșia sa de la Slatina a fost adus generalul sub control judiciar Darius Lingou de Aur, iar sub camuflaj a venit și marele vistiernic Florin.

Cu toate acestea, principalele căpetenii ale Partidului au rămas aceleaşi: paharnicul Mihai Frunte Creață din Brăila, marea jupâniță Olga a Băniei Olteniei, jupâneasa roz Gabriela din Voluntari și nelipsita Coana Sevil, aceasta adevărată jupâneasă Ilisafta a banilor publici.

Deşi Partidul era plin de eroi, comandantul Sorin din regimentul Victoria a trădat și a clipit către armatele de sorosiști care ii asediau reduta; marele voievod Liviu de Belina a lovit însă fulgerător și trădătorul Sorin a fost marginalizat la Editura Tehnică, aaa pardon, la ANCOM, locul unui exil dureros, într-o colivie de aur și smaralde.

Dușmănoasa economie de piaţă a fost pusă cu botul pe labe

Prima mare victorie în noul război împotriva amenințărilor hibride a fost cea din lupta cu nemiloasa acciză la carburanți: aceasta a fost pusă cu botul pe labe și readusă la nivelul impus de fostul căpitan Victor de la Târgu Jiu. A urmat apoi nimicirea puternicului ROBOR, care a fost scos din bârlogul său și readus la cotele demult apuse ale guvernării aceluiași căpitan Victor.

Acum, Partidul a reuşit, pe final de an, să învingă forțele reunite ale fondurilor de investiţii străine și cele ale micilor investitori locali, desființând nedreptul regim al guvernanței corporatiste din companiile deţinute majoritar de stat.

Vă daţi seama, perfizii omuleți verzi se infiltraseră în Transgaz și Transelectrica și declanșau acţiuni hibride precum profituri și dividende, sabotând astfel efortul Guvernului de a goli de bani și ultimele companii de stat rămase!

De asemenea, dușmănoasa economie de piaţă a fost în fine pusă cu botul pe labe: paharnicul Mihai Frunte Creață a născocit o companie de stat care să se ocupe de comerţul exterior, adică să dijmuiască firmele (toate private) care exportă, importă sau investesc peste hotare.

Este, probabil, o dulce aducere aminte a perioadei Voievodului Executat Nicolae I-ul, când comerţul exterior nu era accesibil civililor incompetenți.

Strategia de luptă a Partidului

Trebuie amintită aici și contribuţia remarcabilă a strategiei de luptă a Partidului: pentru ca duşmanul să nu poată să-și aducă maşinile de luptă sofisticate (probabil finanțate de perfidul Soros), s-a blocat total construcţia de autostrăzi și căi ferate, astfel încât inamicul să rămână blocat pe DN-urile cu o singură bandă pe sens, pentru a permite Partidului să atace pe rând regimentele răspândite ale inamicilor.

Un rol deosebit de valoros l-a avut și marele cărturar Liviu Genunche, autor al unor istorice manuale de strategie și tactică a Educației Fizice de Partid, secondat de către prea-înțeleapta Ecaterina cea Mare, autoarea glorioasei victorii împotriva cotropitorilor Bacalaureat și Masterat.

La fel de valoroși s-au dovedit a fi și neîntrecuții poeți de Partid, cu-ale lor 3 Antene puse una peste alta și conduși de către Mircea Pumn de Fier și Minte Mică și de către Mihai cel Pios, cu glas lingușitor, ajutați în tranşee de o armată bine hrănită de morse competente.

Odiosul buget al Bucureștiului

Ei, dar războiul cu omuleții verzi se desfășoară și în Bucureşti, în cetatea de scaun, acolo unde jupânița Gabi cu Mantie Roz se luptă vitejește cu firmele private, cu aplicațiile online și alte surse de zgomot ale războiului hibrid.

Prima victimă a priceperii sus-numitei jupânițe a fost chiar odiosul buget al Bucureștiului, amputat de vreo treime, în vederea înființării unor firme mamut (pentru orice, de la curăţenie la publicitate, dar mai ales pentru angajarea șoșonarilor, temutul corp de elită al respectatului Partid).

Acum se chinuie să se apere de încercuirea jupâniței infamele aplicații online pentru taximetrie, decadente excrescențe ale progresului tehnologic utilizat de programatorii anonimi care distrug icoana blânzilor consumatori de seminţe, armata tradițională a batalionului de Partid „taximetriștii”.

Ce bine ne este! Aşa ne trebuie.

După trei decenii de război hibrid, Partidul se pare că a ieşit întărit: puterea i-a crescut, iar armatele i s-au dublat; oștirile sale devin din ce în ce mai călite în luptă și pricepute, astfel încât tacticile viclene ale judecătorilor sau procurorilor sunt dejucate din fașă, ambasadorii cei obraznici sunt întâmpinați cu valuri de indignare, iar mașinăria de luptă a Occidentului este paralizată, asistând neputincioasă la victoriile din ce în ce mai dese ale Partidului.

Peste toată România s-a revărsat o bunăstare generală, de ne vine să chiuim de fericire, măsurând creşterea economică și salariile cât inflația de mari. Ce bine ne este! Aşa ne trebuie.

ARTICOL SCRIS DE

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!
  1. CEI CARE AU PUS MANA PE NOI SI TARA, SANT CONVINSA, SANT COPIII SI NEPOTII MILITIENILOR SI SECURISTILOR, CARE LA RANDUL LOR AU PRADAT DE LA BURGHEZI, MOSIERI, IAR CARTILE PE CARE LE-AU GASIT LA ACESTEA, IN LOC SA LE OFERE NEPOTILOR SA LE CITEASCA LE-AU PUS PE FOC, M-A URMARIT TOATA TINERETEA UN EPISOD POVESTIT DE UN MILITIAN CARE POVESTEA ASTA; AVEA 4 CLASE PRIMARE, NU L-AM LASAT SA IA GUTUI DIN GUTUIUL NOSRTU DEOARECE NU CERUSE VOIE, MI-A SPUS CA ORI CUM EL NU MANANCA, CA E PROST DE GURA CA MA-SA. EL, SARACU, ERA PROST CA EA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EXPRESS SUD-EST dorește ca acest site să fie un spațiu al discuțiilor civilizate, al comentariilor de bun simț. Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

  1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
  2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătură cu textul. Aceștia pot fi criticați, însă, pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.
Abaterile repetate vor avea drept consecință interdicția accesului la aceasta facilitate a site-ului.

Harta cazurilor de coronavirus din fiecare țară. Graficul îmbolnăvirilor. Statistici

Country/Region
Confirmed cases
Deaths
Recovered
Active cases
USA
7,046,216
204,506
4,299,525
2,542,185
India
5,562,663
88,965
4,497,867
975,831
Brazil
4,560,083
137,350
3,887,199
535,534
Russia
1,109,595
19,489
911,973
178,133
Peru
772,896
31,474
622,418
119,004
Colombia
770,435
24,397
640,900
105,138
Mexico
700,580
73,697
502,982
123,901
Spain
671,468
30,663
0
640,805
South Africa
661,936
15,992
591,208
54,736
Argentina
640,147
13,482
508,563
118,102
France
458,061
31,338
93,008
333,715
Chile
447,468
12,298
421,111
14,059
Iran
425,481
24,478
361,523
39,480
UK
398,625
41,788
0
356,837
Bangladesh
350,621
4,979
258,717
86,925
Saudi Arabia
330,246
4,512
311,499
14,235
Iraq
322,856
8,625
258,075
56,156
Pakistan
306,886
6,424
293,159
7,303
Turkey
304,610
7,574
268,435
28,601
Italy
299,506
35,724
218,703
45,079
Philippines
290,190
4,999
230,233
54,958
Germany
275,551
9,481
246,300
19,770
Indonesia
248,852
9,677
180,797
58,378
Israel
192,579
1,273
140,743
50,563
Ukraine
181,237
3,642
79,901
97,694
Canada
145,415
9,228
125,534
10,653
Bolivia
130,986
7,654
90,240
33,092
Ecuador
126,711
11,095
102,852
12,764
Qatar
123,604
211
120,540
2,853
Romania
113,589
4,458
90,649
18,482
Dominican Republic
108,783
2,054
82,274
24,455
Kazakhstan
107,374
1,671
102,064
3,639
Panama
106,810
2,272
82,320
22,218
Belgium
103,392
9,950
18,977
74,465
Morocco
103,119
1,855
84,158
17,106
Egypt
102,141
5,787
90,332
6,022
Kuwait
99,964
585
90,930
8,449
Netherlands
95,995
6,281
0
89,714
Oman
94,051
853
85,781
7,417
Sweden
88,237
5,865
0
82,372
Guatemala
85,681
3,124
75,172
7,385
UAE
85,595
405
75,086
10,104
China
85,297
4,634
80,497
166
Poland
79,988
2,298
64,604
13,086
Japan
79,140
1,500
71,404
6,236
Belarus
75,898
785
73,301
1,812
Honduras
72,075
2,204
22,611
47,260
Ethiopia
69,709
1,108
28,634
39,967
Portugal
69,200
1,920
45,736
21,544
Venezuela
67,443
555
56,726
10,162
Bahrain
65,752
225
58,626
6,901
Costa Rica
65,602
745
25,127
39,730
Nepal
65,276
427
47,238
17,611
Singapore
57,606
27
57,241
338
Nigeria
57,437
1,100
48,674
7,663
Uzbekistan
52,491
440
48,606
3,445
Czechia
50,764
522
25,425
24,817
Switzerland
50,378
2,050
41,800
6,528
Algeria
50,023
1,679
35,180
13,164
Armenia
47,667
938
42,676
4,053
Moldova
46,796
1,211
35,018
10,567
Ghana
46,062
297
45,258
507
Kyrgyzstan
45,542
1,063
41,796
2,683
Azerbaijan
39,280
576
36,836
1,868
Afghanistan
39,074
1,444
32,576
5,054
Austria
38,658
767
29,516
8,375
Kenya
37,079
650
23,949
12,480
Palestine
36,151
265
24,428
11,458
Paraguay
34,260
676
18,629
14,955
Ireland
33,121
1,792
23,364
7,965
Serbia
32,938
743
31,536
659
Lebanon
29,987
307
12,507
17,173
Libyan Arab Jamahiriya
28,796
450
15,384
12,962
El Salvador
27,798
814
21,795
5,189
Australia
26,942
854
24,157
1,931
Bosnia
25,521
770
18,109
6,642
Denmark
23,323
640
17,738
4,945
S. Korea
23,106
388
20,441
2,277
Cameroon
20,598
416
19,124
1,058
Côte d'Ivoire
19,327
120
18,630
577
Bulgaria
19,014
765
13,727
4,522
Hungary
18,866
686
4,401
13,779
Macedonia
16,780
700
13,949
2,131
Madagascar
16,073
225
14,682
1,166
Greece
15,595
344
9,989
5,262
Croatia
14,992
253
12,737
2,002
Senegal
14,738
302
11,458
2,978
Zambia
14,175
331
13,629
215
Sudan
13,555
836
6,760
5,959
Norway
13,005
267
10,371
2,367
Albania
12,535
364
6,995
5,176
Tunisia
11,260
164
2,386
8,710
Namibia
10,526
113
8,112
2,301
DRC
10,519
271
9,952
296
Guinea
10,344
65
9,757
522
Malaysia
10,276
130
9,395
751
Maldives
9,770
34
8,390
1,346
French Guiana
9,712
65
9,373
274
Tajikistan
9,388
73
8,152
1,163
Finland
9,046
341
7,700
1,005
Montenegro
8,842
138
5,425
3,279
Gabon
8,704
54
7,875
775
Haiti
8,624
221
6,482
1,921
Luxembourg
7,916
124
6,839
953
Zimbabwe
7,683
225
5,924
1,534
Mauritania
7,384
161
6,977
246
Mozambique
6,912
44
3,738
3,130
Slovakia
6,756
39
3,571
3,146
Myanmar
6,471
100
1,445
4,926
Uganda
6,468
63
2,731
3,674
Malawi
5,733
179
4,053
1,501
Djibouti
5,404
61
5,336
7
Swaziland
5,282
104
4,647
531
Cabo Verde
5,281
52
4,674
555
Jamaica
5,143
70
1,407
3,666
Cuba
5,141
116
4,462
563
Jordan
5,045
32
3,527
1,486
Hong Kong
5,039
103
4,717
219
Equatorial Guinea
5,002
83
4,509
410
Congo
5,002
89
3,887
1,026
Nicaragua
4,961
147
2,913
1,901
Central African Republic
4,786
62
1,830
2,894
Suriname
4,740
97
4,525
118
Rwanda
4,722
27
2,973
1,722
Slovenia
4,470
142
3,048
1,280
Angola
4,117
154
1,449
2,514
Trinidad and Tobago
3,945
65
1,802
2,078
Georgia
3,913
22
1,574
2,317
Syrian Arab Republic
3,833
175
963
2,695
Lithuania
3,814
87
2,199
1,528
Aruba
3,587
24
2,369
1,194
Mayotte
3,541
40
2,964
537
Gambia
3,526
108
1,992
1,426
Thailand
3,511
59
3,343
109
Somalia
3,465
98
2,877
490
Guadeloupe
3,426
26
837
2,563
Bahamas
3,418
75
1,771
1,572
Réunion
3,415
15
2,482
918
Sri Lanka
3,299
13
3,100
186
Mali
3,024
128
2,377
519
Estonia
2,941
64
2,379
498
Malta
2,776
23
2,079
674
South Sudan
2,649
49
1,290
1,310
Botswana
2,567
13
624
1,930
Guyana
2,402
65
1,359
978
Iceland
2,377
10
2,125
242
Guinea-Bissau
2,303
39
1,127
1,137
Benin
2,294
40
1,954
300
Sierra Leone
2,168
72
1,650
446
Yemen
2,028
586
1,235
207
Uruguay
1,927
46
1,634
247
Burkina Faso
1,896
56
1,189
651
New Zealand
1,815
25
1,729
61
Andorra
1,681
53
1,199
429
Togo
1,669
41
1,274
354
Belize
1,635
21
967
647
Cyprus
1,603
22
1,369
212
Latvia
1,526
36
1,248
242
Lesotho
1,424
33
754
637
French Polynesia
1,394
2
1,170
222
Liberia
1,336
82
1,218
36
Niger
1,189
69
1,104
16
Chad
1,153
81
967
105
Martinique
1,122
18
98
1,006
Vietnam
1,068
35
947
86
Sao Tome and Principe
908
15
880
13
San Marino
723
42
669
12
Diamond Princess
712
13
651
48
Turks and Caicos Islands
668
5
572
91
Channel Islands
652
48
575
29
Sint Maarten
591
20
505
66
Papua New Guinea
517
7
232
278
Taiwan
509
7
479
23
Tanzania
509
21
183
305
Burundi
474
1
462
11
Comoros
470
7
450
13
Faroe Islands
437
0
413
24
Mauritius
366
10
338
18
Eritrea
364
0
305
59
Gibraltar
350
0
323
27
Isle of Man
340
24
312
4
Saint Martin
330
6
206
118
Mongolia
313
0
302
11
Curaçao
282
1
102
179
Cambodia
275
0
274
1
Bhutan
261
0
194
67
Cayman Islands
209
1
204
4
Monaco
195
1
159
35
Barbados
189
7
173
9
Bermuda
180
9
166
5
Brunei
145
3
142
0
Seychelles
143
0
136
7
Liechtenstein
114
1
110
3
Antigua and Barbuda
96
3
92
1
British Virgin Islands
69
1
48
20
Saint Vincent and the Grenadines
64
0
64
0
Macao
46
0
46
0
Caribbean Netherlands
36
1
17
18
Fiji
32
2
26
4
Saint Lucia
27
0
26
1
Timor-Leste
27
0
27
0
New Caledonia
26
0
26
0
Dominica
24
0
18
6
Grenada
24
0
24
0
St. Barth
23
0
16
7
Lao People's Democratic Republic
23
0
22
1
Saint Kitts and Nevis
19
0
17
2
Greenland
14
0
14
0
Falkland Islands (Malvinas)
13
0
13
0
Montserrat
13
1
12
0
Holy See (Vatican City State)
12
0
12
0
Saint Pierre Miquelon
11
0
5
6
Western Sahara
10
1
8
1
MS Zaandam
9
2
0
7
Anguilla
3
0
3
0
Updated on 22 September 2020 10:14
- Advertisement -

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Moțiunea de… centură. Opoziția a confirmat încă o dată că pesediștii și amicii de la ALDE centrează, și tot ei dau cu capul

Moțiunea de cenzură a căzut! În fapt, moțiunea de cenzură a PSD nu a fost o critică la adresa Guvernului, ci un pamflet interpretat...
- Advertisement -

EDITORIAL

Claudiu Voicu, trompeta cu jeg de Mocanu, vrea să fericească pe veci orașul Pătârlagele, să-l ducă la loc cu verdeață. Ori despre un altfel...

Desigur, știrea poate părea a fi una falsă, ticluită în laboratoarele perfidului PSD/Pro România, ca să bage spaima sau greața în sărmanii buzoieni de pe Valea Buzăului (cei rămași pe dinafara „dreptei adevărate” buzoiene, fătată recent de oportunistul Adrian Mocanu). Dar, până o să ne lămurească deontologii patrihoți ai Buzăului, să luăm de bun anunțul făcut de vedetul isteric al PNL - PMP - ALDE - PMP, Claudiu Voicu, ajuns „nambăr 1” pe lista „adevăratei drepte” pentru Primăria Pătârlagele:...

TOPUL DE AZI

Barajul Siriu, o catastrofă din ce în ce mai iminentă. Ori despre un eventual Dam Vajont românesc și nesimțirea celor care conduc destinele acestei...

Conform unui scenariu privind o eventuală catastrofă produsă la Barajul Siriu, la o ruptură a barajului cu o breșă...

Cine este Adrian Mocanu, deputatul care dă pe votanții săi exact atât cât valorează: o sacoșă, două cu pungi de mălai și sticle de...

Adrian Mocanu face politică de când se știe. Sunt 11 ani în care a reușit să câștige încrederea electoratului...

Adrian Tudorancea și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), un partid recent înființat, intră în bătălia pentru alegerile locale la Buzău. Cunoscutul avocat Adrian Tudorancea...

O nouă formațiune politică prinde contur la Buzău, chiar înainte de alegerile locale. Este vorba despre Alianța pentru Unirea...

Policlinica Nicolae Titulescu (fostă 23 August) din municipiul Buzău, închisă pentru dezinfecție, după confirmarea Covid-19 la medicul neurolog Dorina Murgociu / Întreg personalul a...

Policlinica Nicolae Titulescu (fostă 23 August), cea mai mare unitate de profil din Buzău, a fost închisă pentru dezinfecție, întreg...