joi, 25 februarie, 2021
10.5 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Buzău Doctorul Adrian Zoican, jumulit de PNL Buzău

  Doctorul Adrian Zoican, jumulit de PNL Buzău

  Doctorul Adrian Zoican, jumulit de PNL Buzău

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  Biroul Politic Judeţean al PNL Buzău a decis marţi seară dizolvarea structurii de conducere a filialei municipale, în urma unor nemulțumiri legate de activitatea preşedintelui filialei, medicul Adrian Zoican. Conducerea filialei municipale a PNL Buzău urmează să fie asigurată de un interimar al cărui nume nu a fost făcut public până acum.

  Potrivit preşedintelui PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, Biroul Politic Judeţean a decis marţi seară prin vot, cu 22 de voturi pentru, două  abțineri şi un vot împotrivă, dizolvarea Biroului Permanent al organizaţiei municipale Buzău. Astfel, medicul Adrian Zoican a rămas fără funcţia de lider al filialei municipale, care va fi  condusă de un interimar al cărui nume nu a fost stabilit deocamdată.

  “Aseară, la Biroul Politic Judeţean s-a luat hotărârea de a dizolva Biroul Politic local al municipiului Buzău, urmare a unor discuţii mai vechi avute în interiorul partidului, probleme care trenau vizavi de activitatea acestei organizaţii, care este reprezentativă pentru PNL. Am sperat că după alegerile care au avut loc cei aleşi vor face tot ce le stă în putinţă ca organizația să devină un adversar politic redutabil al PSD, lucru care însă nu s-a întâmplat”, a declarat miercuri deputatul Cristi Romanescu.

  Liderul PNL Buzău a adăugat că liderul filialei municipale, medicul Adrian Zoican, nu şi-a îndeplinit sarcinile, nici măcar pe cele pe care singur şi le-a asumat atunci când a fost ales.

  “E dreptul domnului Zoican să facă orice fel de contestaţie va vrea, e normal, numai că lucrurile în interiorul organizaţiei astfel stau, majoritatea a considerat că nu s au îndeplinit toate obiectivele pe care ni le am propus şi era normal să se dizolve această organizație, e liber să candideze din nou, numai că vom reface echipa care să facă ce trebuie”, a mai spus Romanescu.

  Preşedintele PNL Buzău a adăugat că după dizolvarea filialei municipale va fi o perioadă de interimat după care vor urma alegerile.

  Deocamdată, nu a fost stabilit numele celui care va prelua şefia filialei municipale a PNL Buzău.

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -