sâmbătă, 6 martie, 2021
3.1 C
Buzău
EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Vrancea Străzile din Focşani, deszăpezite de două firme de casă ale PSD

Străzile din Focşani, deszăpezite de două firme de casă ale PSD

Străzile din Focşani, deszăpezite de două firme de casă ale PSD

NEWS

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

SC Sotirex şi SC Roman Impex, conduse de Angela Munteanu şi iubitul ei, fostul deputat PSD Victor Roman, s-au asociat la licitaţia organizată de Primăria Focșani.

În această iarnă, Primăria Focșani va face deszăpezirea pe reţeaua stradală din oraş cu firma CUP Salubritate, care recent şi-a prezentat utilajele cu care va acţiona. S-a apreciat că deszăpezirea va costa un milion de lei, încă un milion de lei fiind investiți în utilaje.

Mult mai mulţi bani ar urma însă să primească firmele care vor acţiona în oraş în caz de urgenţă. Primăria Focşani a scos la licitaţie contractul de servicii privind  „Restabilirea condiţiilor minime de circulație pe reţeaua de drumuri locale din Municipiul Focşani, afectate de situaţiile de urgenţă datorate condiţiilor meteorologice deosebite”.

Astfel, se doreşte un acord cadru cu o durată de patru ani, încheiat cu patru agenţi economici, cu contracte subsecvente de câte un an.

S-a asociat cu iubita s-o pună de-o deszăpezire

Suma pusă la bătaie de municipalitate este de opt milioane de lei şi a făcut cu ochiul doar eternelor firme de casă: Sotirex şi Roman Impex, firme care deja se pare au exclusivitate la lucrări de asfaltare în Focşani. Acestea sunt conduse de fostul deputat PSD Victor Roman şi de iubita acestuia, Angela Munteanu. Aceştia mai trebuie să aştepte câteva zile până la finalizarea procedurii, în condiţiile în care perioada de depunere a ofertelor s-a încheiat şi singura emoţie e legată de conformitatea ofertelor.

Chiar dacă Primăria Focşani a vrut ca acest acord cadru să fie încheiat cu patru firme, procedura a fost făcută în aşa fel încât să existe un câștigător final. “În cazul in care nu vor fi depuse cel puţin 4 oferte, sau, în urma evaluării acestora, nu vor exista cel puţin 3 oferte admisibile, Acordul-cadru va fi încheiat cu acei operatori economici care au depus oferte admisibile”, se arată în procedură.

George Lixandru
George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...