Valentin Vrabie, PRIMARUL din MEDGIDIA, într-o înregistrare ȘOC: ”Băi, băiatule, te pun capră, îți dau și la m**e, te f*t și-n c*r”. Înregistrări ȘOC cu

Înregistrări incredibile cu primarul ALDE din Medgidia în rol principal au fost postate pe Internet. Dorian Hapurnea, un jurnalist din Constanța, a publicat pe Facebook și pe YouTube înregistrări în care Valentin Vrabie, aflat în stare de ebrietate, îl înjură și-l amenință pe un anume Adrian Barză.

Valentin Vrabie și Adrian Barză se înjură cu sete, își aruncă cuvinte grele și se acuză reciproc de comiterea a tot felul de ilegalități în Medgidia.

Citește și: STĂPÂNUL LUMII

”Bai, baiatule, te pun capra, iti dau si la m…e, te f…t si-n c…r”, îi spune primarul Medgidiei, la un moment dat, lui Adrian Barză

În octombrie 2016, amintește Aktual24, primarul Valentin Vrabie declara că s-a înscris în ALDE deoarece ”clasa politică e murdară”.

Citește și: TOP 3 PIȚIPOANCE PSD – ca să știți și voi pe ce se duc banii furați de partid

”Voi reforma acest partid. Nu sunt interesat acum de o funcție. Voi aștepta să văd și ce dorește acest partid. În momentul în care eu consider că lucrurile nu merg în direcția în care ne-am înțeles, bineînțeles că voi face un pas în lateral, ca de obicei, niciodată înapoi”, declara în 2016 Valentin Vrabie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.