joi, 25 februarie, 2021
6.5 C
Buzău
More
  EXPRESS SUD-EST ȘTIRI SUD-EST Brăila Luminița Gheorghe, învățătoarea din Brăila, 8 luni de închisoare pentru: ”Uite, râde...

  Luminița Gheorghe, învățătoarea din Brăila, 8 luni de închisoare pentru: ”Uite, râde animalul!“

  Luminița Gheorghe, învățătoarea din Brăila, 8 luni de închisoare pentru: ”Uite, râde animalul!“

  NEWS

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  Luminița Gheorghe, învățătoarea din Braila filmată în timp ce adresa cuvinte jignitoare elevilor, a fost condamnată la 8 luni de închisoare. 

  Luminița Gheorghe, care lucrează în învățământ de 30 de ani şi care predă și în momentul de față, a fost condamnată de Judecătoria Brăila la opt luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei, pentru purtare abuzivă, relatează obiectivbr.ro.

  Învățătoarea Luminița Gheorghe a ajuns în atenţia anchetatorilor şi Inspectoratului Şcolar Brăila după ce părintele unei fetiţe de la clasa unde aceasta învaţă i-a pus acesteia un reportofon în ghiozdan, în condiţiile în care copilul i s-a plâns că dascălul le vorbeşte foarte urât.

  „Uite, râde animalul!… Animalul râde!”

  Înregistrarea a ajuns ulterior pe youtube, stârnând reacţii în rândul părinţilor care au copiii la clasa Luminiței Gheorghe. O parte i-au luat apărarea, susţinând că cei doi elevi reprezintă o problemă serioasă pentru ceilalţi copii, deoarece făceau gălăgie şi aveau un comportament neadecvat, însă ceilalţi părinţi susţin că asta nu justifică jignirile şi ameninţările aduse acestora.

  “Măi băieţel, dacă nu te ia mama dracului… Păi dacă vrei să te calc în picioare, te calc! Să-ţi fie şi de mine frică!… Faptul că ăştia, tot timpul, tot timpul fac câte ceva şi ţipă lumea la ei… Păi, dacă vreţi să mă credeţi, singurul lucru care mă determină să nu-i bat să-i găsească nebuneala, este faptul că îmi pierd serviciul!…

  Deci am momente când stau şi mă gândesc că, decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un rahat! Şi-l admir p-ăla! Decât să mă uit la aceşti doi indivizi, de care m-am săturat până peste cap! … Mi-e silă!… Mi-e silă!… Am ajuns ca doi draci, că nu sunt oameni, ca doi draci să dea peste cap o clasă întreagă!… Uite, râde animalul!… Animalul râde! Pentru că nu înţelege ce i se spune, creierul lui are o problemă”, sunt câteva din apelativele adresate celor doi elevi de clasa I de învăţătoare.

  În urma scandalului declanşat, Comisia de disciplină a Colegiului Naţional “Ana Aslan” din Brăila a efectuat o anchetă, în urma căreia a concluzionat că, prin jignirile adresate celor doi elevi, învăţătoarea Luminița Gheorghe a încălcat regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor din învăţământul preuniversitar, precum şi codul de etică al profesorului.

  Pentru aceste abateri, dascălul a fost sancționat cu diminuarea salariului de bază cu 10%, pe o perioadă de 3 luni. În paralel, Parchetul a trimis-o în judecată pe Luminița Gheorghe pentru purtare abuzivă.

  George Lixandru
  George Lixandruhttps://expresssud-est.ro
  Sunt mândru, ăsta este Oscarul meu! E grozav să trăiesc într-un județ pesedizat, iar niște imbecili, Dumnezeu știe de ce, să considere că, dacă nu sunt cu PSD, nu merit să fiu, sanchi, cineva!

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e...

  Traseiștii Mocanu și Bădulescu sunt OUT!

  Incredibil dar adevărat! Cea mai dură lovitură pe care o primesc cei doi traseiști notorii din Buzău. Primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare ne...

  PNL, DE DOI BANI SPERANȚĂ

  Vine martie cu mâzgă și noroaie pur autohtone, iar ceața ne răscolește toate rănile căpătate în ultimii treizecișiunu de ani. Să ningă dacă e să fie, nicio criză nu ne mai afectează de mult, ne-am obișnuit să tot primim, pentru voturile noastre, de doi bani speranță, să trecem suferind prin fiecare iarnă,  învățând din suferințe prin primăvară, memorând suferințele vara şi schimbându-le cu altele, mai noi sau mai vechi, toamna. Citește și: Primăria municipiului Buzău lansează jocul „Găsește Tomalăul“ Iarna stă...

  TOPUL DE AZI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisement -